• Egen tillverkning
 • Eget lager i Göteborg
 • Fri Frakt över 799kr, annars 39kr
 • Leverans inom 1-3 arbetsdagar
 • Säker E-handel
 • Öppet köp
 • Förlossningsgaranti
 • Faktura företag
Priser inkl. moms

Steg 1: Barnsäkra spisen, kylskåpet, frysen, tvättmaskinen och diskmaskinen

Spisen kan vara en väldigt farlig plats för små barn. Brännskador är en av de vanligaste anledningarna till att barn behöver söka vård och 80% av dessa skador sker hemma vid spisen. Här behöver du ett hällskydd och skydd för spisvreden. Kontrollera även att spisen inte kan tippa framåt när man drar i ugnsluckan, att spärren för ugnsluckan fungerar samt att glaset på luckan inte blir så pass varmt att barnet kan bränna sig. Särskilt äldre spisar kan behöva tippskydd och skydd för ugnsluckan. I övrigt rekommenderar vi att investera i ett bra kylskåpslås för kyl och frys samt ett lås på diskmaskinen då dessa kan innehålla farliga saker för små barn. Tvättmaskin och micro kan även de vara bra att barnsäkra.

 • 20015_Herdschutz_DesignLine_Produkt_4_Schatten_300dpi_jpg_n

  Spisskydd från REER som passar till alla spishällar och som har en snygg modern design. Skyddet kan expanderas mellan 57-90 cm och är 12 cm högt. Det monteras med ett enkelt klicksystem utan att borra eller skruva och fixeras med värmebeständig dubbelhäftande tejp. När man inte har behov av spisskyddet längre plockas det enkelt bort utan att det lämnar några märken. Skyddet är tillverkat i värmetålig plast och dubbelsidig aluminium och kan lätt rengöras samt plockas bort och maskindiskas. Fungerar bra med gasspisar.

  ...
  699 kr
 • 20030_simplysafe_herdschutz_produkt_02_300dpi

  Spisskydd från REER som passar till spishällar och fristående spisar med spisvreden på ovansidan, dock ej lämplig för gasspisar. Skyddet kan expanderas mellan 55-65 cm och är 12 cm högt. Det monteras med ett enkelt klicksystem utan att borra eller skruva och fixeras med värmebeständig dubbelhäftande tejp. När man inte har behov av spisskyddet längre plockas det enkelt bort utan att det lämnar några märken. Skyddet är tillverkat i värmetålig plast och metall och kan lätt rengöras.

  ...
  399 kr
 • Spisskydd Stainless steel REER 60 cm

  Spisskydd från REER som passar till spishällar som har en bänkskiva med tjocklek mellan 15-48 mm. Skyddet är 60 cm brett och 19 cm högt och monteras genom att spännas fast på bänkskivan utan att borra eller skruva. När man inte har behov av spisskyddet längre plockas det enkelt bort utan att det lämnar några märken. Skyddet är tillverkat i värmetålig plast och aluminium och lämpar sig väl för gasspisar. Kan även maskindiskas

  ...
  499 kr
 • Spisskydd med klaff Safe Kids, 40-75 cm

  Stabilt och bra spisskydd i metall med klaff från Safe Kids. Klaffen kan enkelt fällas upp och ner vid matlagning och ger ett bra skydd även för spisvreden. Skyddet är universalt och passar både inbyggda och fristående spisar och kan justeras mellan 40-75 cm. Monteras enkelt med dubbelhäftande värmetålig tejp. Finns i färgerna vit och silver

  ...
  549 kr
  599 kr
 • Spisskydd Safe Kids 50-63 cm

  Spisskydd i metall från Safe Kids som kan justeras mellan 50-63 cm. Skyddet passar till såväl fristående spisar som inbyggda spisar och kan även användas till gasspisar. Monteras enkelt med dubbelhäftande värmetålig tejp. Spisskyddet har ingen klaff och passar därför bäst till spisar med spisvreden på ovansidan. Finns i färgerna vit och silver

  ...
  399 kr
  499 kr
 • Spisskydd A-Safety, Transparent 60 - 90 cm

  Ett spisskydd skyddar barnet mot brännskador. Skyddet kan användas både på fristående spisar och inbyggda spisar och sätts fast med dubbelhäftande tejp. Spisskyddet kan enkelt fällas ner över spisvreden när man inte använder det. Skyddet är ställbart mellan 60 - 90 cm och det är lätt att ta bort och rengöra, kan även maskindiskas. Ett extra skydd för spisvreden kan köpas till och rekommenderas om spisvreden sitter fram på spisen! Skyddet är gjort i värmebeständig plast och aluminium.

  ...
  299 kr
 • Extra Spisvredsskydd A-Safety, Transparent 60 - 90 cm

  Extra spisvredsskydd som passar "Spisskydd A-Safety" och skyddar barnet från att vrida på spisvreden (knapparna) samtidigt som spisskyddet är i uppfällt läge. Ett extra skydd för spisvreden rekommenderas starkt eftersom barnet annars kan bränna sig på varma plattor efter matlagning när man vinklar ner "Spisskydd A-Safety"! Spisvredsskyddet kan vinklas upp eller alternativt plockas bort då det inte används.

  ...
  169 kr
 • Spisskydd Switchcover REER, transparent 60 cm

  Unikt spisskydd från REER där knappskyddet kan fällas upp och spisskyddet fällas ner när man inte vill använda det! Det passar till spishällar som har en bänkskiva med tjocklek mellan 21-45 mm. Skyddet är 60 cm brett och 11 cm högt och kan monteras antingen genom att skruvas fast under bänkskivan eller genom medföljande värmetålig dubbelhäftande tejp. Skyddet är tillverkat i värmetålig plast och kan maskindiskas.

  ...
  399 kr
 • Knappskydd spis, HomeSafety

  Smart och diskret knappskydd till spisen som passar nästan alla spisar. Monteringen är även den väldigt enkel, ta bara bort själva spisknappen och sätt dit knappskyddet och tryck sedan dit spisknappen igen. Knappskyddet är helt transparent.

  ...
  29 kr
 • Ugnsskydd REER, Transparent 32-60 cm

  Ett ugnsskydd skyddar barnet mot brännskador. Skyddet kan användas både på fristående spisar och inbyggda spisar där ugnsluckan blir varm. Det sätts enkelt fast över glaset på ugnsluckan med värmebeständig dubbelhäftande tejp som sitter på aluminiumprofiler på sidorna. Skyddet är ställbart mellan 32-60 cm och ca 27 cm högt. Det kan lätt tas bort och rengöras och kan även maskindiskas.
  Skyddet är gjort i värmebeständig plast och aluminium.

  ...
  259 kr
  299 kr
 • Ugnsskydd A-Safety, Transparent 40-60 cm

  Ett ugnsskydd skyddar barnet mot brännskador. Skyddet kan användas både på fristående spisar och inbyggda spisar där ugnsluckan blir varm. Det sätts enkelt fast över glaset på ugnsluckan med värmebeständig dubbelhäftande tejp som sitter på aluminiumprofiler på sidorna. Skyddet är ställbart mellan 40-60 cm och det är lätt att ta bort och rengöra, kan även maskindiskas. Skyddet är gjort i värmebeständig plast och aluminium.

  ...
  199 kr
  295 kr
 • Spärr ugnslucka REER, Transparent

  En spärr till ugnsluckan finns normalt på alla moderna spisar, men ibland kan de gå sönder eller har man en äldre spis kan de saknas. Detta är livsviktigt att investera i då det annars kan leda till svåra brännskador på barnet. Spärren från REER passar de flesta ugnar, tål upp till 300 grader, monteras enkelt med värmetålig dubbelhäftande tejp, kan enkelt tas bort och kan även maskindiskas vid behov.

  ...
  69 kr
 • Spärr ugnslucka HomeSafety, vit

  Ibland kan spärren till ugnsluckan vara trasig eller saknas, då är det viktigt att investera i en ny. Spärren från HomeSafety levereras med en mycket starkt vidhäftande tejp från 3M som tål upp till 300 graders värme.

  ...
  59 kr
 • Kylskåpslås A-Safety, Vit

  Ett kylskåpslås fungerar till både kylskåp och frys även om de står inklämda mellan skåp och väggar. Dock krävs en springa på minst 3 mm per lås. Låset går igen automatiskt när man stänger dörren till kylen/frysen och monteras så högt att barnet inte kan nå det. Låset monteras enkelt med medföljande dubbelhäftande tejp.

  ...
  39 kr
 • Multilås Electric-line REER, antracit grå

  Multilås Electric-line från REER kan användas till många olika applikationer där man inte vill att barnet ska få tillgång, men är främst avsett till vitvaror som exempelvis micro, kyl eller frys.
  Låset kan monteras på flera olika sätt, både rakt och runt hörn, och är väldigt smidigt och flexibelt. Det låser även automatiskt.

  ...
  49 kr
 • Barnlås Multilås Design Line REER

  Multilås Design-line från REER kan användas till många olika ställen där man inte vill att barnet ska få tillgång. Låset är testat och godkänt enligt högsta standard och har ett tre-stegs-lås för extra säkerhet. Låset rekommenderas inte till lådor då man hellre väljer ett lås som låser automatiskt vid stängning.

  ...
  89 kr
 • Kardborrlås All round, HomeSafety

  Ett kardborrlås kan användas till många olika ställen där man inte vill att barnet ska få tillgång. Låset fästs med dubbelhäftande tejp som medföljer och har en mycket stark kardborre som små barn inte kan öppna. Låset har en orange färg som varnar när låset är öppet.

  ...
  29 kr
 • Typgodkänd Wire HomeSafety, metall

  En Typgodkänd Wire från HomeSafety kan exempelvis användas för att tippskydda äldre spisar eller barnsäkra skjutdörrar. Produkten är testad och typgodkänd enligt 18 - 20§ 1994:847 BVL och uppfyller därmed alla dessa krav.

  ...
  69 kr