• Egen tillverkning
 • Eget lager
 • Fri Frakt över 499kr
 • Snabba leveranser
 • Säker E-handel
 • Öppet köp
 • Förlossningsgaranti
 • Faktura företag
Priser inkl. moms

Steg 10: Barnsäkra trappor

Trappor behöver säkras upp både uppifrån och nerifrån. Vi har många olika varianter på barngrindar, allt från spänngrindar, rullgardinsgrindar och skruvgrindar till extra höga hundgrindar. Tänk även igenom om ni vill spärra av vissa delar eller rum i bostaden där ni inte vill att barnet ska vara. Det kan vara runt en braskamin, vid en balkongdörr eller vissa rum som exempelvis tvättstuga, verkstad och garage. En lekhage är också väldigt bekvämt att ha när barnet är litet. Här kan en multigrind vara lösningen. Tänk även på att ni behöver en hundgrind som är extra hög om det finns en hund i familjen. Nedan listar vi våra bästsäljare men vill du se hela vårt sortiment på grindar kan du klicka på respektive länk.

 • Perfect Close BabyDan, 77,3-83,5 cm

  Spänngrinden Perfect Close från BabyDan har en Silent Close funktion samt en Quick Close funktion som gör att den stänger ordentligt och tyst varje gång - oavsett hur hårt du smäller igen grinden. Grinden passar dörröppningar som är mellan 77,3-83,5 cm och är därmed lite bredare än vanliga grindar. Med förlängningar kan den bli ända upp till 110 cm bred.

  ...
  799 kr
 • Halkskydd allround HomeSafety, Transparent

  Ett halkskydd skyddar mot halkolyckor i exempelvis trappor, badkar och duschkabiner. Halkskyddet är speciellt framtaget för att klara vatten. Produkten klistras fast och säljs i färdiga längder om 250 cm och kan enkelt anpassas efter behov genom att klippa den i önskad längd.

  ...
  59 kr
 • 46021_clearvision_tuer-und-treppenwaechter_designline_produkt_01_300dpi

  Design Line Clear Vision är en exklusiv grind i extra starkt Plexiglas med mycket hög kvalitet och säkerhet. Den har även en tilltalande design för ögat med snygga aluminiumprofiler på sidorna. Grinden är skruvmonterad och passar i dörröppningar och trappor som är mellan 74-100 cm. Grinden kan även monteras framför en dörrpost då den kan öppnas i 180 grader. Dörrposten får då inte vara bredare än 86 cm.

  ...
  1.699 kr
 • Design Line Puristic REER, Plexi, 76-96 cm

  Exklusiv grind med dörr i plexiglas och självlysande list på tröskeln. Grinden är justerbar mellan 76-96 cm och kan expanderas upp till 124 cm med förlängningar som köps separat. Grinden har ett egenutvecklat "easy shut system" så en enkel knuff räcker för att stänga grinden. Den speciella indikatorn gör det enkelt att se när grinden är rätt installerad och det gör den även väldigt säker.

  ...
  1.499 kr
 • 46011_trend_tuer-und-treppenwaechter_designline_produkt_01_300dpi

  Design Line Trend Door är en exklusiv och extra stabil trägrind tack vare de breda träelementen. Den har även en tilltalande design för ögat och en känsla av hög kvalitet. Grinden är skruvmonterad och passar i dörröppningar och trappor som är mellan 76-106 cm. Grinden kan även monteras framför en dörrpost exempelvis då den kan öppnas i 180 grader. Dörrposten får då inte vara bredare än 96 cm.

  ...
  1.399 kr
 • Baby Dan 53416 avantgarde cherry-black

  En smakfull kombination på trägrind av körsbär i högsta kvalitet och metall runt om. Denna grind har en lite lyxig känsla och finns i två olika färgkombinationer. Det behövs inga väggbrickor eller borrning. Den inbyggda indikatorn visar när grinden är monterad med korrekt tryck. Grinden kan förlängas med upp till 117,1 cm med sex förlängare. 100 procent FSC-märkt trä.

  ...
  1.159 kr
 • Baby Dan 53217 Avantgarde beech-silver

  En smakfull kombination på trägrind av bok i högsta kvalitet och metall runt om. Denna grind har en lite lyxig känsla och finns i två olika färgkombinationer. Det behövs inga väggbrickor eller borrning. Den inbyggda indikatorn visar när grinden är monterad med korrekt tryck. Grinden kan förlängas med upp till 117,1 cm med sex förlängare. 100 procent FSC-märkt trä.

  ...
  799 kr
  899 kr
 • 46211_Freisteller_72 dpi

  Basic wallmounted gate wood är budgetalternativet bland trägrindar från REER. Det är en skruvmonterad grind som har deras två-stegs låssystem och kan monteras i öppningar mellan 65,5 och 106 cm. Grinden passar bra att montera på de flesta ställen i hemmet, även överst i en trapp. Grinden kan öppnas i båda riktningar och öppnas och stängs manuellt.

  ...
  449 kr
 • Auto Close Metal Safety 1st, 73-80 cm

  Auto Close metal från Safety 1st är ett bra budgetalternativ på barngrind med automatisk stängning. Auto Close är en spänngrind som passar i öppningar mellan 73 - 80 cm men kan förlängas ända upp till 136 cm med extentions. Grinden kan låsas så den bara går att öppna åt ett håll och har en visuell indikator som säkerställer att grinden är stängd. Öppnas enkelt med en hand.

  ...
  549 kr
  595 kr
 • 46101_-freisteller_72 dpi

  Basic wallmounted gate är budgetalternativet från REER. Det är en skruvmonterad grind som har deras två-stegs låssystem och kan monteras i öppningar mellan 68 och 106 cm. Grinden passar bra att montera på de flesta ställen i hemmet, även överst i en trapp. Grinden kan öppnas i båda riktningar och öppnas och stängs manuellt.

  ...
  399 kr
 • Baby Dan Danamic 51314 white background

  Danamic Indicator är en bra standardgrind som kan användas i bland annat dörrar och trappor. Grinden passar öppningar mellan 73-80 cm men kan förlängas upp till 100 cm med tre förlängningar. I denna grind finns en diskret indikator som tydligt visar när grinden är korrekt monterad. Danamic Indicator är en spänngrind och monteras utan att använda skruvar. Din vägg eller karm är därför intakt när du inte längre har behov av grinden.

  ...
  399 kr
  599 kr
 • SF2420_2018_safety1st_homesafety_safetygate_easyclosemetal_white_front-32

  Easy Close metal från Safety 1 st är ett bra budgetalternativ på barngrind. Easy Close är en spänngrind som passar i öppningar mellan 73-80 cm men kan förlängas ända upp till 136 cm med extentions. Grinden kan låsas så den bara går att öppna åt ett håll.

  ...
  499 kr
  595 kr
 • 46302_klemmgitter_i-gate_Sicherheit_Produkt_01_2014-07-10_300dpi

  I-Gate Autoclose är en mycket säker automatiskt stängande spänngrind i båda riktningar från REER. En inbyggd självlysande lampa minskar risken att snubbla på grinden nattetid. Grinden har en passage på 60 cm vilket gör den något större än många grindar. En indikator markerar att grinden är ordentligt stängd. Grinden kan expanderar mellan 77,5 och 83,5 cm men med förlängningar kan den bli upp till 125,5 cm.

  ...
  890 kr
 • Premier Pressure Gate med 1 förlängning BabyDan, Svart 73,5-86,5 cm

  Premier Indicator Upgrade är Baby Dans populära Premier grind i en uppgraderad version, med det bästa från den klassiska modellen plus att det tillkommit nya goda egenskaper. Handtaget är numera ännu enklare att öppna för en vuxen person. Dessutom sitter nu indikatorn på handtaget vilket gör det ännu enklare att se att grinden är korrekt monterad. Naturligtvis är det en spänngrind som inte behöver skruvas fast och därigenom lämnar den inga skruvhål efter sig i väggen eller karmen efter användning. Förpackningen innehåller en förlängning. Grinden kan förlängas med max 6 förlängningar till 119,3 cm.

  ...
  599 kr
 • Premier Pressure Gate med 1 st förlängning BabyDan, Silver 73,5-86,5 cm

  Premier Indicator Upgrade är Baby Dans populära Premier grind i en uppgraderad version, med det bästa från den klassiska modellen plus att det tillkommit nya goda egenskaper. Handtaget är numera ännu enklare att öppna för en vuxen person. Dessutom sitter nu indikatorn på handtaget vilket gör det ännu enklare att se att grinden är korrekt monterad. Naturligtvis är det en spänngrind som inte behöver skruvas fast och därigenom lämnar den inga skruvhål efter sig i väggen eller karmen efter användning. Grinden kan förlängas med max 6 förlängningar till 119,3 cm

  ...
  599 kr
 • 60114-Premier-white-new-handle-NBG

  Premier Indicator Upgrade är Baby Dans populära Premier grind i en uppgraderad version, med det bästa från den klassiska modellen plus att det tillkommit nya goda egenskaper. Handtaget är numera ännu enklare att öppna för en vuxen person. Dessutom sitter nu indikatorn på handtaget vilket gör det ännu enklare att se att grinden är korrekt monterad. Naturligtvis är det en spänngrind som inte behöver skruvas fast och därigenom lämnar den inga skruvhål efter sig i väggen eller karmen efter användning. Förpackningen innehåller en förlängning. Grinden kan förlängas med max 6 förlängningar till 119,3 cm.

  ...
  499 kr
  599 kr
 • 46115_schraubgitter_s-gate_active-lock_freigestellt_01_300dpi_1000x1000pxl

  S-Gate wallmounted active lock från REER är en skruvmonterad grind som har deras tre-stegs låssystem som är mycket barnsäkert. Grinden passar bra att montera på de flesta ställen i hemmet, även överst i en trapp. Grinden kan öppnas i båda riktningar och öppnas och stängs manuellt.

  ...
  649 kr
 • Two-Way Auto Close 1 extensions

  Two Way Autoclose är en riktig storsäljare från BabyDan som stänger och låser automatiskt efter dig. Denna säkerhetsgrind skiljer sig från många andra grindar genom den smarta automatiska stängningsfunktionen. Grinden är lätt att öppna med en hand, och när du släpper den stänger och låser den sig automatiskt. Indikatorn i handtaget visar att grinden är ordentligt låst. Kan öppnas åt båda hållen och förlängas till max 106,3 cm.

  ...
  579 kr
  699 kr
 • Lascal Kiddy Guard Avant 120 cm, svart

  En mycket snygg och populär grind från Svenska Lascal som tar minimalt med plats när den inte används. Den är även väldigt praktisk då man kan använda en hand vid öppning och stängning samt att den har ett lås med timerfunktion så att du kan välja hur länge den ska vara olåst när du passerar den.

  Grinden är testad och godkänd enligt EN1930:2011 och ASTM F1004:13. Den uppfyller även standarden för kemikalier i barnprodukter enligt REACH (EU) och CPSIA (USA)

  ...
  1.495 kr
  1.995 kr
 • Lascal Kiddy Guard Accent 100 cm, vit

  En mycket snygg och populär grind från Svenska Lascal som tar minimalt med plats när den inte används. Den är även väldigt praktisk då man kan använda en hand vid öppning och stängning. Tack vare en smidig funktion som tillåter sig att rulla ihop grinden när den inte används tar den extremt lite plats. Ingen klämrisk eller någon form av skaderisk.

  ...
  1.099 kr
  1.495 kr
 • Guard Me Gate BabyDan, 55-79,5 cm eller 64,5-89 cm

  Guard Me är en helt ny typ av säkerhetsgrind som automatiskt fälls tillbaka när den öppnats. Guard Me passar perfekt till öppningar där det inte finns plats för en traditionell grind. Den är dessutom väldigt diskret när den inte används och står i öppet läge.

  ...
  599 kr
  699 kr
 • 46702_Absperrgitter_Basic_Produkt_02_72dpi

  Basic Multigrind set från REER innehåller tre olika delar och bygger mellan 78,5-207 cm. Basic är mycket enkel att montera med några klick och är helt flexibel. Grinden har en stor passage på 62 cm och öppnas manuellt i båda riktningar.

  ...
  1.199 kr
 • 67114 Baby Dan Park-A-Kid baby den white no child

  FLEX Lekhage från BabyDan. En unik produkt med flera funktioner. Det är först en lekmatta med praktiskt höga kanter, som skyddar ditt barn mot drag. Med en dörr i lekhagen slipper du lyfta ditt barn och anstränga ryggen varje gång. Senare kan lekhagen byggas om till en säkerhetsgrind (Flex M, L, XL eller XXL), ställas framför braskaminen eller användas som rumsavdelare.

  ...
  1.699 kr
 • Byggsats A-Safety - Bygg din egen barngrind!

  Byggsats för att bygga sin egen barngrind! Nu kan du designa din egen barngrind, bygg den själv eller varför inte tillsammans med barnen! Använd vår byggsats som innehåller alla viktiga delar och köp en skiva i valfritt material och såga till samt måla själv. Alla delar i byggsatsen kommer från A-Safety´s godkända barngrind enligt SS:EN1930-2000. Se bilder för exempel på vad andra kunder har åstadkommit.

  ...
  295 kr