• Egen tillverkning
 • Eget lager i Göteborg
 • Fri Frakt över 799kr, annars 39kr
 • Leverans inom 1-3 arbetsdagar
 • Säker E-handel
 • Öppet köp
 • Förlossningsgaranti
 • Faktura företag
Priser inkl. moms

Steg 11: Barnsäkra lådor och skåp

Lådor och skåp är väldigt spännande för små nyfikna barn, men kan innehålla saker som både kan vara olämpliga och direkt farliga. Det är även bekvämt som förälder att slippa städa upp efter att barnet gått på upptäktsfärd i exempelvis garderoben. Räkna antal lådor i köket och kolla även byråer, skåp, medicinskåp och garderober i övriga rum. Lådorna kan även behöva nya beslag som skyddar barnet från att dra i eller klättra på lådan. Välj då vår egenutvecklade produkt SafetyKnob som är den perfekta lådknoppen i ett barnsäkert hem.

 • Barnlås Multilås Design Line REER

  Multilås Design-line från REER kan användas till många olika ställen där man inte vill att barnet ska få tillgång. Låset är testat och godkänt enligt högsta standard och har ett tre-stegs-lås för extra säkerhet. Låset rekommenderas inte till lådor då man hellre väljer ett lås som låser automatiskt vid stängning.

  ...
  89 kr
 • Barnlås Dubbeldörrslås Outsmart Flexlock Safety 1:st

  Outsmartserien är en ny serie smarta, barnsäkra lås från Safety 1 st. De bygger på en osynlig knapp som man som vuxen kan öppna med en enkelt handgrepp men som barn inte ens kommer hitta. Barnet kommer istället att lägga all uppmärksamhet på den synliga knappen men ingenting kommer hända då den just bara finns där för syns skull. Flexlock är mycket starkt och kan användas på både garderober och skåp med dubbeldörrar.

  ...
  69 kr
 • Barnlås Dubbeldörrslås Outsmart safety 1:st

  Outsmartserien är en ny serie smarta, barnsäkra lås från Safety 1 st. De bygger på en osynlig knapp som man som vuxen kan öppna med en enkelt handgrepp men som barn inte ens kommer hitta. Barnet kommer istället att lägga all uppmärksamhet på den synliga knappen men ingenting kommer hända då den just bara finns där för syns skull. Slide Lock är mycket starkt och rekommenderas främst till stora garderober och skåp med dubbeldörrar.

  ...
  69 kr
 • Barnsäker lådknopp SafetyKnob HomeSafety

  SafetyKnob är den perfekta lådknoppen i ett barnsäkert hem som bygger på vårt egenutvecklade material "Gripp-O"! Den är designad så att barnet inte ska få något bra grepp och kunna dra hårt i lådor, inte kunna klättra på den och den har heller inga vassa hörn eller kanter. Man skruvar enkelt bort de befintliga beslagen och trycker fast knoppen istället. Den kan enkelt tas bort med SafetyRemover och gör heller ingen åverkan på lådan när man plockar bort den.

  ...
  129 kr
  169 kr
 • Barnlås Magnetlås REER

  Ett högkvalitativt magnetlås med nyckel från Tyska REER. Magnetlås är både snyggt (syns inte), smart och barnsäkert och kanske den bästa lösningen för att barnsäkra alla lådor och skåp. Dock är det väldigt kostsamt och kan upplevas lite omständigt att behöva gå runt med nyckel för att öppna lådor och skåp. REER har dock löst problemet genom att man kan sätta nyckeln på fingret. Magnetlåset monteras på insidan av lådan eller skåpet genom att skruvas fast eller med medföljande dubbelhäftande tejp.
  Låset låser automatiskt när man stänger lådan och är smidigt att använda för en vuxen person.

  ...
  189 kr
  210 kr
 • Magnetlås ON/OFF BabyDan, vit

  Ett högkvalitativt magnetlås med ON/OFF funktion från Danska BabyDan. Magnetlås är både snyggt (syns inte), smart och barnsäkert och kanske den bästa lösningen för att barnsäkra alla lådor och skåp. Dock är det ganska kostsamt och kan upplevas lite omständigt att behöva nyckel för att öppna. Magnetlåset från BabyDan har en funktion för att stänga av låset när man inte vill använda det. Magnetlåset monteras på insidan av lådan genom att skruvas fast eller med medföljande dubbelhäftande tejp. Låset låser automatiskt när man stänger lådan och är smidigt att använda för en vuxen person.

  ...
  95 kr
  119 kr
 • Barnspärr Lådspärr BabyDan ON/OFF

  Lådspärr med ON/OFF funktion från BabyDan är ett bra alternativ när man vill kunna "stänga av" låsfunktionen. Lådspärrar lämpar sig bäst att montera på kökslådor och små skåp i köket. De lämpar sig inte för stora skåp och garderober. De är heller inte lämpliga att montera på exempelvis byrålådor då barnet kan dra ut lådan en liten bit och klättra på den vilket i värsta fall kan leda till att möbeln välter över barnet.

  ...
  69 kr
  99 kr
 • Lådspärr Original HomeSafety 4-pack

  Lådspärrar lämpar sig bäst att montera på kökslådor och små skåp i köket. De lämpar sig inte för stora skåp och garderober. De är heller inte lämpliga att montera på exempelvis byrålådor då barnet kan dra ut lådan en liten bit och klättra på den vilket i värsta fall kan leda till att möbeln välter över barnet.

  ...
  29 kr
  59 kr
 • Barnspärr Lådspärr BabyDan Easy Fix Tejp

  Lådspärr "Easy Fix" från BabyDan är ett lås för lådor som enkelt monteras med tejp. Låset rekommenderas att användas tillsammans med produkten "SafetyKnob" då barnet lätt kan dra sönder låset annars.

  ...
  59 kr
  99 kr
 • Dubbeldörrslås bygel REER, vit

  Skåplås från REER med hög säkerhet som är avsett för skåp med dubbeldörrar, exempelvis i köket. Låset bygger på ett tvåhandsgrepp som är mycket svårt för barn att öppna. Detta lås är även smidigt att ta med på resa eller till mor- och farföräldrar.

  ...
  49 kr
 • Dubbeldörrslås A-Safety, Vit

  Ett dubbeldörrslås passar bra till dubbeldörrar i köket där man ofta förvarar giftiga saker som maskindiskmedel och farliga saker som glas och gamla konserver. Helst bör man dock ställa upp saker som är giftiga högt så barnet inte kan nå de. Ett dubbeldörrslås kräver ingen montering och är därför bra att ta med på resa eller till mor- och farföräldrar.

  ...
  45 kr
 • Dubbeldörrslås Cupboard Safety 1st

  Cupboard Lock från Safety 1:st är ett litet smidigt lås främst avsett för skåp med dubbeldörrar. Det är enkelt att öppna och stänga för en vuxen men svårt för ett barn. Låset är dock inte lika starkt som andra dubbeldörrslås så vi rekommenderar att det används i samband med vår lådknopp, SafetyKnob.

  ...
  39 kr
 • Dubbeldörrslås hasp REER, vit

  Enkelt och smidigt skåplås från REER som är mest avsett för mindre skåp med dubbeldörrar, exempelvis i köket. Låset klarar inte samma krafter som andra dubbeldörrslås men är litet och smidigt för en vuxen person. Har man barn som är väldigt nyfikna och aktiva och gärna försöker öppna lådor och skåp bör man välja ett annat lås.

  ...
  39 kr
 • Dubbeldörrslås Diskret REER, vit

  Dubbeldörrslås från REER som är diskret och smart och fungerar både på dubbeldörrar som har skiljevägg på insidan och dubbeldörrar som inte har det! Det kan även både skruvas fast och monteras med tejp på insidan av skåpet. Det lämnar alltså inga märken på utsidan. Låset öppnas med ett tumme-pekfinger grepp som barnet inte kan öppna. Låset bör användas tillsammans med produkten SafetyKnob.

  ...
  79 kr
 • Låd och skåplås REER, vit

  Ett låd och skåplås passar bra till exempelvis byråer där man inte vill använda lådspärrar. Ett låd och skåplås är säkrare och hindrar barnet från att öppna lådan och klättra på den eller ta saker från lådan. Låset låser automatiskt när man stänger lådan och är smidigt att använda för en vuxen person.

  ...
  39 kr
 • Kardborrlås All round, HomeSafety

  Ett kardborrlås kan användas till många olika ställen där man inte vill att barnet ska få tillgång. Låset fästs med dubbelhäftande tejp som medföljer och har en mycket stark kardborre som små barn inte kan öppna. Låset har en orange färg som varnar när låset är öppet.

  ...
  29 kr
 • Barnspärr Barnlås Lådhurtsregel A-Safety

  En lådhurtsregel kan vara en smart lösning när man vill barnsäkra en hel lådhurts, exempelvis under skrivbordet. Det kan även vara en enkel produkt att ta med på resa eller till mor och far-föräldrar då den är enkel att ta med och kräver ingen installation. När man vill få tillgång till lådorna tar man enkelt bort lådhurtsregeln och alla lådor i hurtsen blir då olåsta. Passar på de flesta typer av beslag, både knoppar och handtag.

  ...
  59 kr
 • Multilås Electric-line REER, antracit grå

  Multilås Electric-line från REER kan användas till många olika applikationer där man inte vill att barnet ska få tillgång, men är främst avsett till vitvaror som exempelvis micro, kyl eller frys.
  Låset kan monteras på flera olika sätt, både rakt och runt hörn, och är väldigt smidigt och flexibelt. Det låser även automatiskt.

  ...
  49 kr
 • Lådstopp HomeSafety, Vit 4-pack

  Alla nyare kök har inbyggda stopp på lådorna men i äldre kök kan det saknas. I de fall det saknas lådstopp behöver det monteras för att undvika att barnet får en tung låda över sig. Detta behövs även om man har en lådspärr då lådan kan stå öppen när man lagar mat. Monteras enkelt i bakkant på lådan och är ej synlig.

  ...
  29 kr
 • Hasp med inbyggd spärr, HomeSafety

  En hasp med inbyggd spärr kan användas till exempelvis en vanlig grind ute på tomten, hemmasnickrade grindar, dörrar, kaninburar, hönshus eller kanske något annat utrymme som man inte vill att barnet ska få tillgång till. Haspen har en inbyggd automatisk låsfunktion som gör den svår att öppna för ett barn, men den är inte godkänd som "barnsäker" och får därför inte användas på exempelvis fönster och dörrar där barnet kan falla.

  ...
  39 kr
 • HomeSafety Gripp-O, 12x8 cm

  Gripp-O är vårt egenutvecklade material som har en mycket stark vidhäftning mot de flesta ytor men till skillnad mot tejp går att återanvända, om och om igen. Använd Gripp-O tillsammans med din fantasi och klipp och klistra själv fast din inredning. Gripp-O kan även användas till våra barnsäkerhetsprodukter där tejp inte är inkluderat som exempelvis hörnskydd. När materialet blir dammigt tappar det sin förmåga att fästa och då kan man bara skölja det i vatten och låta det självtorka så blir det som nytt igen. Arket är 12x8 cm och räcker till motsvarande ca 8 hörnskydd.

  ...
  29 kr
 • 3M dubbelhäftande akryltejp, grå 14x8 cm

  Tejpen används till våra barnsäkerhetsprodukter där tejp inte är inkluderat som exempelvis hörnskydd. Det kan även vara bra att ha lite extra om någonting skulle lossna. 3M dubbelhäftande akrylfoamtejp är en lite tjockare allroundtejp som fäster mot nästan alla ytor. Den har mycket hög och snabb vidhäftning, lämnar inga märken efter sig och är utvald och testad för att barnsäkra hemmet. Tejpen tål även värme upp till 230 grader så den kan exempelvis klistras på element! Arket är 14x8 cm och räcker till motsvarande ca 10 hörnskydd.

  ...
  19 kr
 • 3M dubbelhäftande tejp, transparent 14x8 cm

  Tejpen används till våra barnsäkerhetsprodukter där tejp inte är inkluderat som exempelvis hörnskydd. Det kan även vara bra att ha lite extra om någonting skulle lossna. 3M dubbelhäftande tejp är en enkel, genomskinlig allroundtejp som fäster mot nästan alla ytor. Den har mycket hög och snabb vidhäftning, lämnar inga märken efter sig och är utvald och testad för att barnsäkra hemmet. Arket är 14x8 cm och räcker till motsvarande ca 10 hörnskydd.

  ...
  15 kr
 • SafetyRemover HomeSafety

  SafetyRemover är verktyget för att ta bort alla barnsäkerhetsprodukter på ett enkelt och smidigt sätt utan att göra åverkan på vare sig inredning eller underlaget den sitter fast mot. Verktyget är tillverkat i PCABS vilket innebär att det tål mycket stora krafter. Verktyget rekommenderas starkt till alla som barnsäkrat sina hem!

  ...
  39 kr