Barnsäkra dina lådor och skåp - Allt du behöver på HomeSafety.se!
 • Fri Frakt över 799kr
 • Leverans 1-3 dgr
 • Hemleverans
 • Öppet köp
 • Kunnig kundtjänst
 • Egen tillverkning
 • Eget lager i Göteborg
 • Säker E-handel
 • Förlossningsgaranti
Priser inkl. moms

Steg 11: Barnsäkra lådor och skåp

Lådor och skåp är väldigt spännande för små nyfikna barn, men kan innehålla saker som både kan vara olämpliga och direkt farliga. Det är även bekvämt som förälder att slippa städa upp efter att barnet gått på upptäktsfärd i exempelvis garderoben. Räkna antal lådor i köket och kolla även byråer, skåp, medicinskåp och garderober i övriga rum. Lådorna kan även behöva nya beslag som skyddar barnet från att dra i eller klättra på lådan. Välj då vår egenutvecklade produkt SafetyKnob som är den perfekta lådknoppen i ett barnsäkert hem.

 • Vinkellås SafetyLock Filippa, HomeSafety
  69 kr

  Första Barnsäkra Vinkellåset som uppfyller standard

  SafetyLock Filippa är det första barnsäkra Vinkellåset som uppfyller den senaste standarden EN16948:2017 & REACH. Det innebär att du kan vara helt trygg med att barnet inte kan öppna låset. 

  ...
 • Dubbeldörrslås SafetyLock Stella, HomeSafety
  89 kr

  Världsunikt barnlås som är godkänt enligt senaste standard

  SafetyLock Stella är ett helt världsunikt barnlås för dubbeldörrar som uppfyller den senaste EU-standarden EN 16948:2017 & REACH. Det innebär att du kan känna dig helt trygg med att ditt barn inte kan komma in där du använder låset.

  ...
 • Barnlås Magnetlås REER
  199 kr

  Barnsäkert Magnetlås som är godkänt enligt standard

  SafetyLock Leah är ett barnsäkert Magnetlås som är testat och godkänt enligt den senaste EU-standarden EN16948:2017 & REACH regelverk för kemikalier.

  ...
 • Multilås SafetyLock Ebba, HomeSafety
  89 kr

  Multilås SafetyLock Ebba är mycket flexibelt och barnsäkert

  Det barnsäkra Multilåset SafetyLock Ebba är ett flexibelt barnlås som kan användas till många olika ställen där man inte vill att barnet ska få tillgång. Låset fungerar dock bäst vid montering runt hörn på lådor och skåp och monteras enkelt med dubbelhäftande tejp. Multilåset är testat och godkänt enligt högsta EU-standard EN16948:2017 & REACH och har en två-stegs låsmekanism som är svår för barnet att öppna men enkelt för en vuxen. 

  ...
 • Låd och skåplås HomeSafety, vit
  49 kr

  Barnsäkra byrålådor med ett Låd och skåplås

  Ett Låd och skåplås passar bra till att barnsäkra lådor där man inte vill använda lådspärrar, exempelvis byrålådor. Låd och skåplåset är säkrare och hindrar barnet från att öppna lådan och klättra på den eller ta saker från lådan till skillnad från lådspärrar där man kan dra ut lådan en liten bit. Låset låser automatiskt när man stänger lådan och är smidigt att använda för en vuxen person. 

  ...
 • Dubbeldörrslås Hasp HomeSafety, vit
  49 kr

  Smidigt barnlås från HomeSafety med dold knapp

  Enkelt och smidigt skåplås från HomeSafety som är mest avsett för mindre skåp med dubbeldörrar, exempelvis i köket. Låset öppnas med hjälp av en knapp undertill medan barnet tror att låset öppnas med hjälp av den stora knappen på framsidan.

  ...
 • Barnlås Multilås Outsmart Safety 1:st
  89 kr

  Multilås Multiuse Lock - Låset med en osynlig knapp

  Outsmartserien är en ny serie smarta barnlås från Safety 1 st. De bygger på en osynlig knapp som man som vuxen kan öppna med en enkelt handgrepp men som barn inte ens kommer hitta. Barnet kommer istället att lägga all uppmärksamhet på den synliga knappen men ingenting kommer hända då den just bara finns där för syns skull. Multiuse Lock är mycket barnsäkert och passar på många olika applikationer i hemmet, men rekommenderas främst till stora garderober och skåp med dubbeldörrar. Det monteras enkelt med medföljande dubbelhäftande tejp. 

  ...
 • Barnlås Dubbeldörrslås Outsmart Flexlock Safety 1:st
  79 kr
  89 kr

  Flex Lock är ett unikt barnlås som passar på dubbeldörrar

  Outsmartserien är en ny serie smarta barnlås från Safety 1 st. De bygger på en osynlig knapp som man som vuxen kan öppna med en enkelt handgrepp men som barn inte ens kommer hitta. Barnet kommer istället att lägga all uppmärksamhet på den synliga knappen men ingenting kommer hända då den just bara finns där för att lura barnet. Flexlock är mycket barnsäkert och kan användas på både garderober och skåp med dubbeldörrar. Flex Lock passar dock inte på skåp som har en rak knopp.

  ...
 • Barnlås Dubbeldörrslås Outsmart safety 1:st
  69 kr
  89 kr

  Slide Lock - Barnlås med låsbygel och osynlig knapp

  Outsmartserien är en ny serie smarta barnlås från Safety 1 st. De bygger på en osynlig knapp som man som vuxen kan öppna med ett enkelt handgrepp men som barn inte ens kommer hitta. Barnet kommer istället att lägga all uppmärksamhet på den synliga fejkade knappen men ingenting kommer hända då den just bara finns där för att lura barnet. Slide Lock är mycket starkt och rekommenderas främst till stora garderober och skåp med dubbeldörrar. Slide Lock passar dock inte på skåp som har en rak knopp. Då är det bättre att välja Outsmart Multiuse Lock.

  ...
 • Oblat 20 mm rund, 50-pack
  29 kr

  20 mm Oblater i svart, vit och två nyanser av brun

  Oblater används för att dölja skruvhålen efter att man skruvat bort beslagen från lådorna vid montering av SafetyKnob. Oblaterna är 20 mm stora och finns i fyra olika färger, svart, vit, kastanj och sandfärgad. Säljes i 50-pack.

  ...
 • Magnetlås ON/OFF BabyDan, vit
  95 kr
  119 kr

  Magnetlås för barn passar bra till att barnsäkra alla lådor och skåp

  Ett högkvalitativt magnetlås för barn med ON/OFF funktion från Danska BabyDan. Ett magnetlås är både snyggt (syns inte), smart och barnsäkert och kanske den bästa lösningen för att barnsäkra alla lådor och skåp. Dock är det ganska kostsamt och kan upplevas lite omständigt att behöva nyckel för att öppna. Magnetlåset från BabyDan har en funktion för att stänga av låset när man inte vill använda det vilket kan vara bra om det ska monteras hos exempelvis mor- och farföräldrar. Låset låser automatiskt när man stänger lådan och öppnas med den medföljande magnetiska nyckeln.

  ...
 • Barnspärr Lådspärr BabyDan ON/OFF
  79 kr
  99 kr

  Barnsäkra dina kökslådor med lådspärrar

  Lådspärrar skyddar barnet mot att dra ut lådor och få tag på olämpliga och farliga föremål. I köket har man ofta vassa saker som exempelvis knivar men det kan även finnas giftiga saker som maskindiskmedel och rengöringsmedel. Att barnsäkra lådorna med lådspärrar ger även småbarnsföräldrar lugn och ro vid exempelvis matlagning då nyfikna barn gärna vill vara med.

  ...
 • Lådspärr Original HomeSafety 4-pack
  49 kr
  59 kr

  Lådspärr Original - Budgetalternativet att barnsäkra kökslådor

  Lådspärrar är alltid bra att montera när man ska barnsäkra hemmet och skyddar barnet mot att dra ut lådor och få tag på olämpliga och farliga föremål. I köket har man ofta vassa saker som exempelvis knivar men det kan även finnas giftiga saker som maskindiskmedel och rengöringsmedel. Att ha köket uppsäkrat med lådspärrar ger även småbarnsföräldrar lugn och ro vid exempelvis matlagning då nyfikna barn gärna vill vara med.

  ...
 • Barnspärr Lådspärr BabyDan Easy Fix Tejp
  69 kr
  99 kr

  Easy Fix - Självhäftande Lådspärr från BabyDan

  Easy Fix är en självhäftande lådspärr från BabyDan. Den passar perfekt för barnfamiljen som vill att det ska vara enkelt att barnsäkra kökslådorna eftersom den monteras med hjälp av dubbelhäftande tejp. Låset är dock inte lika starkt som andra lås så vi rekommenderar att det används i samband med vår lådknopp, SafetyKnob.

  ...
 • Dubbeldörrslås Diskret REER, vit
  79 kr
  89 kr

  Smart barnlås för dubbeldörrar

  Dubbeldörrslås från REER som är diskret och smart och fungerar både på dubbeldörrar som har skiljevägg på insidan och dubbeldörrar som inte har det! Det kan även både skruvas fast och monteras med tejp på insidan av skåpet. Det lämnar alltså inga märken på utsidan. Låset öppnas med ett tumme-pekfinger grepp som barnet inte kan öppna. Låset bör användas tillsammans med produkten SafetyKnob

  ...
 • Kardborrlås All round, HomeSafety
  29 kr

  Ett kardborrlås passar på många olika ställen i hemmet

  Ett kardborrlås kan användas till många olika ställen där man inte vill att barnet ska få tillgång, tex sophinkar, små skåp etc. Låset fästs med dubbelhäftande tejp som medföljer och har en mycket stark kardborre som små barn inte kan öppna. Låset har en orange färg som varnar när låset är öppet.

  ...
 • Barnspärr Barnlås Lådhurtsregel A-Safety
  69 kr

  En lådhurtsregel barnsäkrar en hel lådhurts

  En lådhurtsregel kan vara en smart lösning när man vill barnsäkra en hel lådhurts, exempelvis under skrivbordet. Det kan även vara en enkel produkt att ta med på resa eller till mor och far-föräldrar då den är enkel att ta med och kräver ingen installation. När man vill få tillgång till lådorna tar man enkelt bort lådhurtsregeln och alla lådor i hurtsen blir då olåsta. Passar på de flesta typer av beslag, både knoppar och handtag.

  ...
 • Lådstopp HomeSafety, Vit 4-pack
  49 kr

  Lådstopp skyddar barnet mot att få en tung låda över sig

  Alla nyare kök har inbyggda stopp på lådorna men i äldre kök kan det saknas. I de fall det saknas lådstopp behöver det monteras för att undvika att barnet får en tung låda över sig. Detta behövs även om man har en lådspärr då lådan kan stå öppen när man lagar mat. Monteras enkelt i bakkant på lådan och är ej synlig.

  ...
 • Hasp med inbyggd spärr, HomeSafety
  39 kr

  Hasp med automatisk låsfunktion från HomeSafety 

  En hasp med inbyggd spärr kan användas till exempelvis en vanlig grind ute på tomten, hemmasnickrade grindar, dörrar, kaninburar, hönshus eller kanske något annat utrymme som man inte vill att barnet ska få tillgång till. Haspen har en inbyggd automatisk låsfunktion som gör den svår att öppna för ett barn, men den är inte godkänd som "barnsäker" och får därför inte användas på exempelvis fönster och dörrar där barnet kan falla!

  ...
 • HomeSafety Gripp-O, 12x8 cm
  19 kr
  29 kr

  Använd din fantasi och barnsäkra ditt hem med Gripp-O 

  Gripp-O är vårt egenutvecklade material som har en mycket stark vidhäftning mot de flesta ytor men till skillnad mot tejp går att återanvända, om och om igen. Använd Gripp-O tillsammans med din fantasi och klipp och klistra själv fast din inredning. Gripp-O kan även användas till våra barnsäkerhetsprodukter där tejp inte är inkluderat som exempelvis hörnskydd. När materialet blir dammigt tappar det sin förmåga att fästa och då kan man bara skölja det i vatten och låta det självtorka så blir det som nytt igen. Arket är 12x8 cm och räcker till motsvarande ca 8 hörnskydd.

  ...
 • 3M dubbelhäftande akryltejp, grå 14x8 cm
  19 kr

  Sätt fast barnsäkerhetsprodukter med 3M dubbelhäftande akryltejp 

  Tejpen används till våra barnsäkerhetsprodukter där tejp inte är inkluderat som exempelvis hörnskydd. Det kan även vara bra att ha lite extra om någonting skulle lossna. 3M dubbelhäftande akrylfoamtejp är en lite tjockare allroundtejp som fäster mot nästan alla ytor. Den har mycket hög och snabb vidhäftning, lämnar inga märken efter sig och är utvald och testad för att barnsäkra hemmet. Tejpen tål även värme upp till 230 grader så den kan exempelvis klistras på element!

  ...
 • 3M dubbelhäftande tejp, transparent 14x8 cm
  15 kr

  Sätt fast dina barnsäkerhetsprodukter med 3M dubbelhäftande tejp 

  Tejpen används till våra barnsäkerhetsprodukter där tejp inte är inkluderat som exempelvis hörnskydd. Det kan även vara bra att ha lite extra om någonting skulle lossna. 3M dubbelhäftande tejp är en enkel, genomskinlig allroundtejp som fäster mot nästan alla ytor. Den har mycket hög och snabb vidhäftning, lämnar inga märken efter sig och är utvald och testad för att barnsäkra hemmet. Arket är 14x8 cm och räcker till motsvarande ca 10 hörnskydd.

  ...
 • SafetyRemover HomeSafety
  39 kr

  SafetyRemover tar enkelt bort barnsäkerhetsprodukter

  SafetyRemover är verktyget för att ta bort alla barnsäkerhetsprodukter på ett enkelt och smidigt sätt utan att göra åverkan på vare sig inredning eller underlaget den sitter fast mot. Verktyget är tillverkat i PCABS vilket innebär att det tål mycket stora krafter. Verktyget rekommenderas starkt till alla som barnsäkrat sina hem!

  ...