• Egen tillverkning
 • Eget lager i Göteborg
 • Fri Frakt över 799kr, annars 39kr
 • Leverans inom 1-3 arbetsdagar
 • Säker E-handel
 • Öppet köp
 • Förlossningsgaranti
 • Faktura företag
Priser inkl. moms

Steg 4: Barnsäkra hörn och kanter

Barn skadar sig lätt på vassa hörn och kanter, framför allt under den period då barnen är som mest aktiva. Gå igenom hemmet och se vilka möbler och inredningsdetaljer som kan behöva hörnskydd och kantskydd och välj några nedan som passar just ert behov och er stil. De finns i flera olika färger, former och material.

När det gäller vassa beslag på lådor i exempelvis köket rekommenderar vi istället att skruva bort dessa och köpa produkten "SafetyKnob" som är den perfekta lådknoppen i ett barnsäkert hem (kan väljas i steg 11).

 • Hörnskydd Softfoam HomeSafety Medium

  Hörnskydd från Homesafety i extra mjuk skumplast som håller en hög kvalitet och som även kan kompletteras med kantlister. Finns i svart, kastanjbrun, roibos, antikgrå och gräddvit.

  ...
  12 kr
 • Hörnskydd Softfoam HomeSafety Large

  Extra tjockt hörnskydd från Homesafety i extra mjuk skumplast som håller en hög kvalitet och som även kan kompletteras med kantlister. Finns i svart, kastanjbrun, roibos, antikgrå och gräddvit.

  ...
  14 kr
 • Hörnskydd Softfoam HomeSafety U-shape

  U-format Hörnskydd från HomeSafety i extra mjuk skumplast som håller en hög kvalitet och som även kan kompletteras med kantlister. Ett U-format hörnskydd används till tunna bordsskivor och skyddar både övre och undre delen av hörnet. Finns i svart, kastanjbrun, roibos, antikgrå och gräddvit.

  ...
  14 kr
 • Kantskydd Softfoam HomeSafety medium

  Medelstort kantskydd från HomeSafety i extra mjuk skumplast som håller en hög kvalitet och som även kan kompletteras med hörnskydd av samma sort. Kantskyddet är ca 2 meter och inkluderar medföljande tejp. Finns i svart, kastanjbrun, roibos, antikgrå och gräddvit.

  ...
  179 kr
 • Kantskydd Softfoam HomeSafety Large

  Kantskydd från HomeSafety i extra mjuk skumplast som håller en hög kvalitet och som även kan kompletteras med hörnskydd av samma sort. Kantskyddet är ca 2 meter och inkluderar medföljande tejp. Finns i svart, kastanjbrun, roibos, antikgrå och gräddvit.

  ...
  199 kr
 • Kantskydd Softfoam HomeSafety U-shape

  U-format Kantskydd från HomeSafety för smala bordsskivor som täcker både över- och undersidan. Kantskyddet är tillverkat i extra mjuk skumplast som håller en hög kvalitet och som även kan kompletteras med hörnskydd av samma sort. Kantskyddet är ca 2 meter och inkluderar medföljande tejp. Finns i svart, kastanjbrun, roibos, antikgrå och gräddvit.

  ...
  199 kr
 • 82021_DesignLine_Eckenschutz__Produkt02_96dpi

  Design-line hörnskydd från REER som håller en mycket hög kvalitet och skyddar barnet bra mot skador på vassa bordshörn. De är dessutom snygga, tillverkas i högkvalitativa material och innehåller inga giftiga ämnen. Design-Line hörnskydd är hårda på undersidan som klistras mot hörnet men har en mjuk "kudde" på ovansidan som skyddar barnet extra bra mot stötar.

  ...
  17 kr
 • Hörnskydd Double Protection REER, Vit

  Hörnskydd Double Protection från REER håller en mycket hög kvalitet och skyddar barnet bra mot skador på vassa bordshörn. Hörnskyddet är tillverkat i transparent hårdplast med en vit dubbelt skyddande "kudde" längst fram som dämpar eventuella stötar extra bra.

  ...
  16 kr
 • Hörnskydd Round BabyDan, vit

  Round är ett hörnskydd från BabyDan som skyddar bra mot vassa hörn och som även passar på väldigt tunna bordsskivor. Det har en hård insida som sätts fast mot bordshörnet och ett mjukare material som skyddar bra på ovansidan.

  ...
  16 kr
 • 8212_Eckenschutz MiG_Produkt_300dpi

  Hörnskydd Silicon Protection från REER som håller en mycket hög kvalitet och skyddar barnet bra mot skador på vassa bordshörn. Hörnskyddet är tillverkat i hård plast och har ett silikonliknande material längst fram som dämpar extra bra om olyckan skulle vara framme.

  ...
  15 kr
 • Hörnskydd självlysande, REER

  Ett hörnskydd från REER som är självlysande! Det "laddas upp" automatiskt under dagens ljusa timmar och blir därefter självlysande under dygnets mörka timmar. Passar bord där skivan är max 4 cm tjock.

  ...
  15 kr
 • Hörnskydd över/underdel HomeSafety

  Ett hörnskydd med över- och underdel passar bäst på alla hörn där inte bordsskivan är tjockare än 3,5 cm eller tunnare än 2 cm. Det skyddar även bra och är diskreta då de är tillverkade i en mjuk plast. Finns i vit, kastanj och transparent.

  ...
  12 kr
 • 3M dubbelhäftande tejp, transparent 14x8 cm

  Tejpen används till våra barnsäkerhetsprodukter där tejp inte är inkluderat som exempelvis hörnskydd. Det kan även vara bra att ha lite extra om någonting skulle lossna. 3M dubbelhäftande tejp är en enkel, genomskinlig allroundtejp som fäster mot nästan alla ytor. Den har mycket hög och snabb vidhäftning, lämnar inga märken efter sig och är utvald och testad för att barnsäkra hemmet. Arket är 14x8 cm och räcker till motsvarande ca 10 hörnskydd.

  ...
  15 kr
 • 3M dubbelhäftande akryltejp, grå 14x8 cm

  Tejpen används till våra barnsäkerhetsprodukter där tejp inte är inkluderat som exempelvis hörnskydd. Det kan även vara bra att ha lite extra om någonting skulle lossna. 3M dubbelhäftande akrylfoamtejp är en lite tjockare allroundtejp som fäster mot nästan alla ytor. Den har mycket hög och snabb vidhäftning, lämnar inga märken efter sig och är utvald och testad för att barnsäkra hemmet. Tejpen tål även värme upp till 230 grader så den kan exempelvis klistras på element! Arket är 14x8 cm och räcker till motsvarande ca 10 hörnskydd.

  ...
  19 kr
 • HomeSafety Gripp-O, 12x8 cm

  Gripp-O är vårt egenutvecklade material som har en mycket stark vidhäftning mot de flesta ytor men till skillnad mot tejp går att återanvända, om och om igen. Använd Gripp-O tillsammans med din fantasi och klipp och klistra själv fast din inredning. Gripp-O kan även användas till våra barnsäkerhetsprodukter där tejp inte är inkluderat som exempelvis hörnskydd. När materialet blir dammigt tappar det sin förmåga att fästa och då kan man bara skölja det i vatten och låta det självtorka så blir det som nytt igen. Arket är 12x8 cm och räcker till motsvarande ca 8 hörnskydd.

  ...
  29 kr
 • SafetyRemover HomeSafety

  SafetyRemover är verktyget för att ta bort alla barnsäkerhetsprodukter på ett enkelt och smidigt sätt utan att göra åverkan på vare sig inredning eller underlaget den sitter fast mot. Verktyget är tillverkat i PCABS vilket innebär att det tål mycket stora krafter. Verktyget rekommenderas starkt till alla som barnsäkrat sina hem!

  ...
  39 kr