Barnsäkra vassa hörn och kanter med hörnskydd och kantskydd
 • Fri Frakt över 799kr
 • Leverans 1-3 dgr
 • Hemleverans
 • Öppet köp
 • Kunnig kundtjänst
 • Egen tillverkning
 • Eget lager i Göteborg
 • Säker E-handel
 • Förlossningsgaranti
Priser inkl. moms

Steg 4: Barnsäkra hörn och kanter

Barn skadar sig lätt på vassa hörn och kanter, framför allt under den period då barnen är som mest aktiva. Gå igenom hemmet och se vilka möbler och inredningsdetaljer som kan behöva hörnskydd och kantskydd och välj några nedan som passar just ert behov och er stil. De finns i flera olika färger, former och material.

När det gäller vassa beslag på lådor i exempelvis köket rekommenderar vi istället att skruva bort dessa och köpa produkten "SafetyKnob" som är den perfekta lådknoppen i ett barnsäkert hem!

 • Hörnskydd Softfoam HomeSafety Medium
  13 kr

  Mjuka hörnskydd som kan kompletteras med kantskydd

  Hörnskydd från Homesafety i extra mjuk skumplast som håller en hög kvalitet och som även kan kompletteras med kantlister. Finns i svart, kastanjbrun, roibos, antikgrå och gräddvit.

  ...
 • Hörnskydd Softfoam HomeSafety Large
  15 kr

  Extra tjocka Hörnskydd som kan kompletteras med kantskydd

  Extra tjockt hörnskydd från HomeSafety i mjuk skumplast som även kan kompletteras med kantlister. Hörnskyddet skyddar bättre mot stötar än hörnskydd medium i samma material. Finns i svart, kastanjbrun, roibos, antikgrå och gräddvit.

  ...
 • Hörnskydd Softfoam HomeSafety U-shape
  15 kr

  U-format hörnskydd som kan kompletteras med kantskydd

  U-format Hörnskydd från HomeSafety som är tillverkad i extra mjuk skumplast och som även kan kompletteras med kantlister i samma färg. Ett U-format hörnskydd används till bordsskivor som är tunnare än 1,5 cm och skyddar både övre och undre delen av hörnet. Finns i svart, kastanjbrun, roibos, antikgrå och gräddvit.

  ...
 • Kantskydd Softfoam HomeSafety medium
  179 kr

  Kantskydd som kan kompletteras med hörnskydd

  Medelstort kantskydd från HomeSafety i extra mjuk skumplast som håller en hög kvalitet och som även kan kompletteras med hörnskydd av samma sort. Kantskyddet är ca 2 meter och inkluderar medföljande tejp.

  ...
 • Kantskydd Softfoam HomeSafety Large
  199 kr

  Extra tjockt Kantskydd från HomeSafety

  Kantskydd från HomeSafety i extra mjuk skumplast som håller en hög kvalitet och som även kan kompletteras med hörnskydd av samma sort. Ett extra tjockt kantskydd skyddar ännu bättre mot vassa kanter. Kantskyddet är ca 2 meter och inkluderar medföljande tejp. Finns i svart, kastanjbrun, roibos, antikgrå och gräddvit.

  ...
 • Kantskydd Softfoam HomeSafety U-shape
  199 kr

  U-format kantskydd som kan kompletteras med hörnskydd

  U-format Kantskydd från HomeSafety för smala bordsskivor som täcker både över- och undersidan. Kantskyddet är tillverkat i extra mjuk skumplast som håller en hög kvalitet och som även kan kompletteras med hörnskydd av samma sort. Kantskyddet är ca 2 meter och inkluderar medföljande tejp. U-Shape kantskydd passar till bordsskivor som är max 1,5 cm tjocka.

  ...
 • Hörnskydd DesignLine REER, Antracit grå
  17 kr

  DesignLine - Stilrent hörnskydd med hög kvalitet 

  DesignLine hörnskydd från REER som håller en mycket hög kvalitet och skyddar barnet bra mot skador på vassa bordshörn. De är dessutom snygga, tillverkas i högkvalitativa material och innehåller inga giftiga ämnen. DesignLine hörnskydd är hårda på undersidan som klistras mot hörnet men har ett mjukt stötdämpande material på ovansidan som skyddar barnet extra bra mot stötar. Storleken på hörnskyddet gör att det inte finns någon risk att barnet kan sätta det i halsen om det mot förmodan skulle lossna.

  ...
 • Hörnskydd Double Protection REER, Vit
  9 kr
  17 kr

  Hörnskydd Double Protection skyddar extra bra

  Hörnskydd från REER som håller en mycket hög kvalitet, är fritt från giftiga ämnen och tillverkas i hårdplast med ett ingjutet gummiliknande material. Double Protection har ett dubbelt skydd i framkant som skyddar barnet extra bra mot skador på vassa och otäcka bordshörn.

  ...
 • Hörnskydd Safety Corner Guard HomeSafety, Antracit grå/vit
  9 kr
  17 kr

  Hörnskydd Safety Corner Guard - skyddar extra bra mot stötar

  Safety Corner Guard har en extra stötdämpande kudde längst fram. Den runda formen gör även att det skyddar extra bra om olyckan skulle vara framme. Hörnskyddet är tillverkat i hårdplast på undersidan och fäster därför bra mot vassa bordshörn.
  Vassa hörn och kanter kan leda till att barnet får allvarliga skador på huvudet. Extra viktigt att använda hörnskydd när barnen är som mest aktiva då många skador inträffar vid lek.

  ...
 • Hörnskydd Round BabyDan, vit
  13 kr
  17 kr

  Round från BabyDan - Snyggt och neutralt Hörnskydd

  Round är ett snyggt och stilrent hörnskydd från BabyDan som skyddar bra mot vassa hörn. Det har en undersida i hårdplast och en stötdämpande kudde på ovansidan som skyddar bra. Hörnskyddet är 4,5 cm i diameter och därför är det heller ingen risk att barnet kan sätta det i halsen om det skulle lossna från bordsskivan.

  ...
 • Hörnskydd Silicon Clear HomeSafety, Transparent
  16 kr

  Silicon Clear - Diskret hörnskydd barn som passar alla möbler

  Silicon Clear är ett diskret hörnskydd som passar på nästan alla möbler, oavsett färg eller form. Det passar dock extra bra till bord gjorda i glas. Hörnskyddet skyddar barnet bra vid slag och stötar. Det är tillverkat i mjuk silikon och sätts enkelt fast med dubbelhäftande tejp.

  ...
 • Hörnskydd Silicon Protection REER, Transparent
  15 kr

  Transparent hörnskydd i hårdplast med silikonskydd

  Transparent hörnskydd från REER som håller en mycket hög kvalitet och skyddar barnet mot skador på vassa bordshörn. Hörnskyddet är tillverkat i genomskinlig hårdplast där man sedan applicerat ett skyddande lager av silikon som tar upp stötar mycket bra. Det är diskret och passar bra på nästan alla möbler, oavsett färg.

  ...
 • Hörnskydd Diamond Safety 1st, transparent
  19 kr

  Hörnskydd med extra mjuk kudde i Silkon 

  Hörnskydd "Diamond" från Safety 1:st är ett transparent diamantformat hörnskydd som är tillverkat i hård plast och silikon. Tack vare sitt mjuka gel-liknande silikonmaterial på ovansidan så skyddar de väldigt bra mot vassa och otäcka bordshörn. Hörnskyddet är tillräckligt stort för att barnet inte ska kunna sätta det i halsen. 

  ...
 • Hörnskydd självlysande, REER
  9 kr
  19 kr

  Hörnskydd som är självlysande från Tyska REER

  Ett hörnskydd från REER som är självlysande! Det "laddas upp" automatiskt under dagens ljusa timmar och blir därefter självlysande under dygnets mörka timmar. Levereras med 3M dubbelhäftande tejp. Säljes styckvis.

  ...
 • Hörnskydd över/underdel HomeSafety
  9 kr
  12 kr

  Hörnskydd med både över- och underdel

  Ett hörnskydd med över- och underdel passar bäst på alla hörn där inte bordsskivan är tjockare än 3,5 cm eller tunnare än 2 cm. Det skyddar även bra och är diskreta då de är tillverkade i en mjuk plast.

  ...
 • Hörnskydd Softfoam Babyono, Rooibos
  8 kr
  15 kr

  Hörnskydd i skumplast från Babyono

  Ett hörnskydd från Babyono gjort i skumplast som skyddar extra bra vid slag och stötar. Hörnskyddet smälter in bra på möbler i mörka träslag och kan kompletteras med en kantlist i samma färg och material.
  Vassa hörn och kanter kan leda till att barnet får allvarliga skador på huvudet. Extra viktigt att använda hörnskydd när barnen är som mest aktiva då många skador inträffar vid lek.

  ...
 • 3M dubbelhäftande tejp, transparent 14x8 cm
  15 kr

  Sätt fast dina barnsäkerhetsprodukter med 3M dubbelhäftande tejp 

  Tejpen används till våra barnsäkerhetsprodukter där tejp inte är inkluderat som exempelvis hörnskydd. Det kan även vara bra att ha lite extra om någonting skulle lossna. 3M dubbelhäftande tejp är en enkel, genomskinlig allroundtejp som fäster mot nästan alla ytor. Den har mycket hög och snabb vidhäftning, lämnar inga märken efter sig och är utvald och testad för att barnsäkra hemmet. Arket är 14x8 cm och räcker till motsvarande ca 10 hörnskydd.

  ...
 • 3M dubbelhäftande akryltejp, grå 14x8 cm
  19 kr

  Sätt fast barnsäkerhetsprodukter med 3M dubbelhäftande akryltejp 

  Tejpen används till våra barnsäkerhetsprodukter där tejp inte är inkluderat som exempelvis hörnskydd. Det kan även vara bra att ha lite extra om någonting skulle lossna. 3M dubbelhäftande akrylfoamtejp är en lite tjockare allroundtejp som fäster mot nästan alla ytor. Den har mycket hög och snabb vidhäftning, lämnar inga märken efter sig och är utvald och testad för att barnsäkra hemmet. Tejpen tål även värme upp till 230 grader så den kan exempelvis klistras på element!

  ...
 • HomeSafety Gripp-O, 12x8 cm
  19 kr
  29 kr

  Använd din fantasi och barnsäkra ditt hem med Gripp-O 

  Gripp-O är vårt egenutvecklade material som har en mycket stark vidhäftning mot de flesta ytor men till skillnad mot tejp går att återanvända, om och om igen. Använd Gripp-O tillsammans med din fantasi och klipp och klistra själv fast din inredning. Gripp-O kan även användas till våra barnsäkerhetsprodukter där tejp inte är inkluderat som exempelvis hörnskydd. När materialet blir dammigt tappar det sin förmåga att fästa och då kan man bara skölja det i vatten och låta det självtorka så blir det som nytt igen. Arket är 12x8 cm och räcker till motsvarande ca 8 hörnskydd.

  ...
 • SafetyRemover HomeSafety
  39 kr

  SafetyRemover tar enkelt bort barnsäkerhetsprodukter

  SafetyRemover är verktyget för att ta bort alla barnsäkerhetsprodukter på ett enkelt och smidigt sätt utan att göra åverkan på vare sig inredning eller underlaget den sitter fast mot. Verktyget är tillverkat i PCABS vilket innebär att det tål mycket stora krafter. Verktyget rekommenderas starkt till alla som barnsäkrat sina hem!

  ...