• Egen tillverkning
 • Eget lager i Göteborg
 • Fri Frakt över 799kr, annars 39kr
 • Leverans inom 1-3 arbetsdagar
 • Kunnig kundtjänst
 • Säker E-handel
 • Öppet köp
 • Förlossningsgaranti
 • Faktura företag
Priser inkl. moms

Steg 6: Barnsäkra innerdörrar

Dörrar är spännande att upptäcka för de små men se upp eftersom de innebär stor klämrisk. Många lekar slutar ofta med att något barn klämmer sig i en dörr, detta tenderar framför allt att ske när det är fler än ett barn i familjen. Vi rekommenderar att köpa klämskydd och/eller dörrstopp till samtliga innerdörrar i hemmet. Även skjutdörrar och tunga garderobsdörrar behöver säkras. En dörrstopp kan vara bra om dörren nästan alltid står öppen, annars rekommenderar vi klämskydd i framför allt framkant på dörren, men även bakkant är bra.

 • Klämskydd BabyDan, transparent

  Ett enkelt diskret klämskydd från BabyDan som sätts i framkant på dörren och skyddar barnet från klämskador. Klämskyddet är tillverkat av ett mjukt material som dämpar bra om barnet smäller igen dörren. Väldigt lätt att ta med på resa eller till svärföräldrarna.

  ...
  29 kr
  39 kr
 • Klämskydd Softfoam Elefant A-Safety

  Klämskydd Softfoam "Elefant" rekommenderas både till stora skjutdörrar och vanliga innerdörrar. Klämskyddet har mycket bra förmåga att ta upp stötar från dörrar och det skyddar därför både barn och dörr samt dämpar ljud på ett bra sätt. Klämskyddet ska sättas högt upp på dörrbladet så att barnet inte kan nå det. Skyddet är även lätt att ta med på resa.

  ...
  29 kr
 • Klämskydd Softfoam Babyono

  Klämskydd "Softfoam" från Babyono är tillverkat i skumplast och rekommenderas till alla vanliga innerdörrar. Det har en god stötupptagningsförmåga och dämpar ljud bra när dörren smäller igen. Klämskyddet ska sättas högt upp på dörrbladet så att barnet inte kan nå det. Smidigt att ta med sig på resa eller till mor- och farföräldrar.

  ...
  19 kr
  39 kr
 • Klämskydd Elit A-Safety

  Klämskydd "Elit" rekommenderas till vanliga innerdörrar. Klämskyddet monteras på handtaget på dörren och kräver att man trycker ner handtaget för att stänga dörren, annars ligger skyddet mellan dörren och karmen. Elit är ett smart prisvinnande klämskydd som är diskret och skyddar automatiskt mot klämskador då det aldrig behöver plockas bort. Klämskyddet har inbyggda stötdämpande "kuddar" vilket tar upp stötar väldigt bra.

  ...
  39 kr
 • Klämskydd bakkant REER, vit

  Smart klämskydd från REER som sätts i bakkant av dörren vilket gör att barnet inte kan klämma sig varken i framkant eller bakkant. En smart hållare som man kan sätta skyddet i när det inte används medföljer. Hållaren sätts enkelt fast med dubbelhäftande tejp. Skyddet är gjort i flexibel plast för mindre belastning på dörren, men ett äldre barn som smäller hårt i dörren kan ändå, i värsta fall, orsaka skador på dörrar som är gjorda i sköra material.

  ...
  49 kr
 • Klämskydd profilskena bakkant, transparent, 2-pack

  Klämskyddande skena från REER som skyddar barnet från att klämma sig i bakkant på dörren. Skyddet sitter hela tiden på plats och därför föreligger ingen risk att man som förälder glömmer att sätta dit skyddet, vilket kan vara en risk med andra klämskydd. Skyddet är testat och godkänt av Tyska Tüv och är mycket säkert. Förpackningen innehåller två skydd (för båda sidor av dörren) och de sätts fast med självhäftande tejp som medföljer.

  ...
  249 kr
 • Dörrstopp two way BabyDan, vit

  Dörrstopp från BabyDan som låser dörren i öppet läge. Dörren kan låsas fast i dörrstoppet från båda hållen vilket gör den unik. Den har även två flexibla gummibeklädda fötter som gör att dörrstoppet ger bra friktion mot golvet, vilket gör att den inte glider undan så lätt. Vill man stänga dörren är det enkelt att trampa till med foten så lossnar den. Dörrstopp "two way" rekommenderas till dörrar som ofta öppnas och stängs.

  ...
  69 kr
  79 kr
 • Dörrstopp A-Safety, Vit

  Dörrstopp från A-Safety som lämpar sig bäst för dörrar med tröskel där dörrbladet inte går närmare golvet än 15 mm. Använd ett dörrstopp till dörrar som ibland ska vara öppna i låst läge och ibland kunna stängas.

  ...
  65 kr
 • Dörrhållare Smart Grip REER

  En dörrhållare skyddar barnet mot klämskador! Dörrhållare Smart Grip är av hög kvalitet och har en gummibeklädd yta undertill som ger extra friktion mot golvet. Den glider därför inte undan så lätt. Använd denna dörrhållare till dörrar som oftast brukar stå i öppet läge.

  ...
  79 kr
 • Dörrhållare Elasto A-Safety, Vit

  En dörrhållare skyddar barnet mot klämskador! Använd denna dörrhållare till dörrar som oftast brukar stå i öppet läge och där dörrbladet går max 30 mm från golvet. Produkten lämpar sig inte så bra för dörrar som ofta öppnas och stängs, välj då istället ett dörrstopp.

  ...
  39 kr
  59 kr
 • Dörrhållare A-Safety, Metall

  Använd denna dörrhållare till dörrar som oftast brukar stå i öppet läge och där dörrbladet går max 30 mm från golvet. Produkten lämpar sig inte så bra för dörrar som ofta öppnas och stängs, välj då istället ett dörrstopp. Dörrhållaren har två gummibeklädda fötter som gör att den håller dörren stadigt.

  ...
  59 kr