Barnsäkra dina dörrar - Hitta allt du behöver på Homesafety.se!
 • Fri Frakt över 799kr
 • Leverans 1-3 dgr
 • Hemleverans
 • Öppet köp
 • Kunnig kundtjänst
 • Egen tillverkning
 • Eget lager i Göteborg
 • Säker E-handel
 • Förlossningsgaranti
Priser inkl. moms

Steg 6: Barnsäkra innerdörrar

Dörrar är spännande att upptäcka för de små men se upp eftersom de innebär stor klämrisk. Många lekar slutar ofta med att något barn klämmer sig i en dörr, detta tenderar framför allt att ske när det är fler än ett barn i familjen. Vi rekommenderar att köpa klämskydd och/eller dörrstopp till samtliga innerdörrar i hemmet. Även skjutdörrar och tunga garderobsdörrar behöver säkras. En dörrstopp kan vara bra om dörren nästan alltid står öppen, annars rekommenderar vi klämskydd i både framkant och bakkant på dörren!

 • Skydd dörrhandtag REER
  99 kr

  Skydd för dörrhandtag skyddar barnet mot vassa dörrhandtag

  Ett skydd för dörrhandtagen är en väl värd investering då det skyddar barnet mot att springa in i ett vasst dörrhandtag vilket kan orsaka otäcka skador, framför allt eftersom dörrhantaget sitter i ögonhöjd i en viss ålder. Det skyddar även väggar och eventuella möbler från skador av handtaget.

  ...
 • Dörrlås Outsmart doorlock, Safety 1:st
  149 kr

  Smart dörrlås som hindrar små barn från att öppna dörrar

  Outsmart Doorlock är ytterligare ett barnsäkert lås från Safety 1:st som har en dold knapp som lurar barnet. Dörrlåset sättas fast precis under handtaget på dörren med hjälp av dubbelhäftande tejp. För att kunna öppna dörren behöver man då trycka in två knappar och vinkla ner själva låsanordningen. 

  ...
 • Klämskydd SafetyClamp Lilly, HomeSafety
  89 kr

  Testat och godkänt klämskydd för framkant av dörren

  SafetyClamp Lilly är det bästa och stabilaste klämskyddet som finns på marknaden för framkant av dörren. Den skyddar barnet mot att klämma fingrarna i framkant på dörren och även mot att de låser in sig på rummet, eftersom dörren inte går att stänga när det sitter på. 

  ...
 • Klämskydd bakkant HomeSafety, transparent
  129 kr

  Klämskyddande profilskena för bakkant på innerdörrar

  Att montera klämskydd för bakkant av dörren (gångjärnssidan) är lika viktigt som att klämskydda framkant på dörren och motverkar att barnet klämmer fingrarna. En profilskena från HomeSafety är lätt att montera med dubbelhäftande tejp som medföljer och är mycket diskret mot de flesta dörrar eftersom den är transparent. 

  ...
 • Dörrkil Original HomeSafety
  49 kr

  Storsäljande dörrkil från HomeSafety

  Dörrkil Original är klassikern som nästan alltid fungerar för att låsa fast dörren i öppet läge. Den är tillverkad i ett gummiliknande material som ger en hög friktion mot golvet och låser fast dörren ordentligt!

  ...
 • Klämskydd Softfoam Babyono
  12 kr
  39 kr

  Klämskydd Softfoam Babyono - skyddar barnet mot klämskador

  Klämskydd Softfoam från Babyono finns i två gulliga djurmotiv, katt eller hund. De passar till alla vanliga innerdörrar och dämpar ljud bra när dörren smäller igen. Klämskyddet ska sättas högt upp på dörrbladet så att barnet inte kan nå det. Det är även smidigt att ta med sig på resa eller till mor- och farföräldrar.

  ...
 • Klämskydd Elit A-Safety
  49 kr

  Elit - Prisbelönt klämskydd från A-Safety!

  Klämskydd "Elit" rekommenderas till alla vanliga innerdörrar. Klämskyddet monteras på handtaget på dörren och kräver att man trycker ner handtaget för att stänga dörren, annars ligger skyddet mellan dörren och karmen. Elit är ett smart prisvinnande klämskydd som är diskret och skyddar automatiskt mot klämskador då det aldrig behöver plockas bort. Klämskyddet har inbyggda stötdämpande "kuddar" vilket tar upp stötar väldigt bra.

  ...
 • Dörrhållare two way BabyDan, vit
  69 kr
  79 kr

  Tvåvägs dörrhållare kan låsa dörren från båda håll

  Dörrhållare från BabyDan som låser dörren i öppet läge. Dörren kan låsas fast i dörrhållaren från båda hållen vilket gör den unik. Den har även två flexibla gummibeklädda fötter som gör att dörrhållaren ger bra friktion mot golvet, vilket gör att den inte glider undan så lätt. Vill man stänga dörren är det enkelt att trampa till med foten så lossnar den. Dörrhållare "two way Doorstop" rekommenderas till dörrar som ofta öppnas och stängs.

  ...
 • Dörrhållare A-Safety, Vit
  65 kr

  En dörrhållare skyddar barnet mot klämskador i dörrar

  En dörrhållare skyddar barnet mot klämskador. Dörrar är en stor risk i varje hem när det gäller skador på barn. Många lekar slutar ofta med att något barn klämmer sig, i värsta fall kan det leda till allvarliga skador och sjukhusbesök.

  ...
 • Dörrhållare Smart Grip REER
  69 kr
  79 kr

  Dörrhållare Smart Grip - Dörrhållaren man kan lita på

  En dörrhållare skyddar barnet mot klämskador. Dörrhållare Smart Grip är av hög kvalitet och har en gummibeklädd yta undertill som ger extra friktion mot golvet. Den glider därför inte undan så lätt. Använd denna dörrhållare till dörrar som oftast brukar stå i öppet läge.

  ...
 • Dörrhållare A-Safety, Metall
  69 kr

  En dörrhållare låser dörren i öppet läge

  Dörrar är en stor risk i varje hem när det gäller skador på barn. Många lekar slutar ofta med att något barn klämmer sig, i värsta fall kan det leda till allvarliga skador och sjukhusbesök.

  ...
 • Skjutdörrslås Sliding Doorlock BabyDan, vit
  59 kr

  Sliding Doorlock - smart barnlås för skjutdörrar

  Sliding Doorlock är ett smart lås från BabyDan som gör att barnet inte kan klämma sig eller leka med skjutdörrar. Låset tejpas fast med medföljande dubbelhäftande tejp på skjutdörren där barnet inte kan nå det. Låset öppnas enkelt av en vuxen person genom att trycka in vingarna så att skjutdörren kan glida förbi karmen. Låser sedan automatiskt när skjutdörren stängs.

  ...
 • Typgodkänd Vajer HomeSafety, metall
  129 kr

  En typgodkänd vajer är perfekt som tippskydd till spisen

  En Typgodkänd Vajer från HomeSafety kan exempelvis användas för att tippskydda äldre spisar, barnsäkra balkongdörren, barnsäkra skjutdörrar eller till att barnsäkra inåtgående dubbelfönster där man inte kan använda vädringsbeslag. Produkten är testad och typgodkänd enligt 18 - 20§ 1994:847 BVL och uppfyller därmed alla dessa krav.

  ...