• Egen tillverkning
 • Eget lager i Göteborg
 • Fri Frakt över 799kr, annars 39kr
 • Leverans inom 1-3 arbetsdagar
 • Kunnig kundtjänst
 • Säker E-handel
 • Öppet köp
 • Förlossningsgaranti
 • Faktura företag
Priser inkl. moms

Steg 7: Barnsäkra din TV

Har du en platt-tv som står på en bänk? Då är det lätt hänt att barnet drar i ena änden av tv:n och får den över sig. Därför är det viktigt att barnsäkra din TV. Med vår egenutvecklade produkt SafetyFoot säkrar du enkelt upp den utan att göra några märken i varken väggar eller tv-möbel. Välj variant beroende på vilken fot din tv har, men tänk på att den inte passar till alla. För de som hellre vill skruva fast saker rekommenderar vi monteringsbandet som skruvas fast i bakkant på tv:n (det finns i princip alltid färdiga skruvhål) samt i tv-möbeln vilket gör din TV barnsäker.

 • Tippskydd Barnsäkra TV SafetyFoot Liam

  Barnsäkra din TV genom att sätta fast den i bänken med SafetyFoot Liam! SafetyFoot är en världsunik egenutvecklad produkt som bara säljs på HomeSafety och som enkelt monteras genom att sätta fast den under TV-foten med ett buntband. Foten bygger på vårt egenutvecklade material "Gripp-O" och gör ingen åverkan på vare sig TV-foten eller ytan den fästs mot. TV:n kan enkelt flyttas med verktyget SafetyRemover och sättas fast på ett annat ställe i hemmet. SafetyFoot Liam kan även användas till andra saker i hemmet som kan sättas fast med buntband.

  ...
  25 kr
 • Tippskydd Barnsäkra blomkrukor lampor SafetyFoot Hugo small

  Sätt fast dina blomkrukor och lampor med SafetyFoot Hugo! SafetyFoot är en världsunik egenutvecklad produkt som bara säljs på HomeSafety och som enkelt monteras under exempelvis blomkrukan med en mycket stark dubbelhäftande tejp. Foten bygger på vårt egenutvecklade material "Gripp-O" och gör ingen åverkan på vare sig krukan eller ytan den fästs mot. Blomkrukan kan enkelt flyttas med verktyget SafetyRemover och sättas fast på ett annat ställe i hemmet. SafetyFoot Hugo kan även användas till att sätta fast andra saker i hemmet som är platta undertill.

  ...
  99 kr
  149 kr
 • Tippskydd Barnsäkra krukor blomkrukor SafetyFoot Hugo Large

  Sätt fast stora krukor och golvlampor med SafetyFoot Hugo Large! SafetyFoot är en världsunik egenutvecklad produkt som bara säljs på HomeSafety och som enkelt monteras under exempelvis golvlampan med en mycket stark dubbelhäftande tejp. Foten bygger på vårt egenutvecklade material "Gripp-O" och gör ingen åverkan på vare sig lampan eller ytan den fästs mot. Lampan kan enkelt flyttas med verktyget SafetyRemover och sättas fast på ett annat ställe i hemmet. SafetyFoot Hugo Large kan även användas till att sätta fast andra saker i hemmet som är platta undertill.

  ...
  29 kr
 • Tippskydd barnsäkra TV Antitip TV strap BabyDan

  TV-Strap från Clippasafe är ett bra sätt att barnsäkra sin TV. Den består av två stycken remmar som skruvas fast i baksidan av TV:n och skruvas sedan in i bakkant på TV-bänken eller i väggen. Färdiga hål på baksidan av TV:n brukar alltid finnas då den alltid är anpassad för att kunna sättas upp på väggen. Nackdelen är att TV:n inte går att vinkla om du har en vridbar TV-fot, välj då istället en SafetyFoot. Skruvar för TV:n ingår men ej till väggen.

  ...
  129 kr
  149 kr
 • SafetyRemover HomeSafety

  SafetyRemover är verktyget för att ta bort alla barnsäkerhetsprodukter på ett enkelt och smidigt sätt utan att göra åverkan på vare sig inredning eller underlaget den sitter fast mot. Verktyget är tillverkat i PCABS vilket innebär att det tål mycket stora krafter. Verktyget rekommenderas starkt till alla som barnsäkrat sina hem!

  ...
  39 kr