Barnsäkra spisen och andra vitvaror med vår SafetyGuide!
 • Fri Frakt över 999kr
 • Leverans 1-3 dgr
 • Hemleverans
 • Öppet köp
 • Kunnig kundtjänst
 • Egen tillverkning
 • Eget lager i Göteborg
 • Säker E-handel
 • Förlossningsgaranti
Priser inkl. moms

Barnsäkra spisen, kylskåpet, frysen, tvättmaskinen och diskmaskinen

Att barnsäkra spisen är ett måste när man har små barn eftersom brännskador är en av de vanligaste anledningarna till att barn behöver söka vård och 80% av dessa skador sker hemma vid spisen. Här behöver du ett spisskydd eller hällskydd och skydd för spisvreden. Kontrollera även att spisen inte kan tippa framåt när man drar i ugnsluckan, att spärren för ugnsluckan fungerar samt att glaset på luckan inte blir så pass varmt att barnet kan bränna sig. Särskilt äldre spisar kan även behöva tippskydd för spisen och skydd för ugnsluckan. I övrigt rekommenderar vi att investera i ett bra kylskåpslås för kyl och frys eftersom det kan innehålla glasflaskor, mediciner och annat olämligt för barnet. Det finns även risk att barnet inte stänger kyl och frys efter sig vilket är dumt, speciellt om man har en äldre modell utan larm. Ett lås på diskmaskinen rekommenderar vi starkt eftersom den kan innehålla rester av diskmedel som är frätande och även annat olämpligt som knivar och vinglas etc. Tvättmaskin och micro kan även de vara bra att barnsäkra om de står inom räckhåll för barnet.

 

 • Spisskydd SafetyStoveguard Jasmine XL, HomeSafety, 57-93 cm
  699 kr
  799 kr

  SafetyStoveguard Jasmine - Spisskyddet för det moderna hemmet

  Spisskydd SafetyStoveguard Jasmine från HomeSafety är bäst lämpat för spishällar och har en snygg modern design. Det passar till såväl elspisar som induktionshällar och gasspisar. Man kan även använda det till fristående spisar men då bör man komplettera med extra Knappskydd om spisvreden sitter på framsidan av spisen.

  ...
 • Spisskydd SafetyStoveguard Siri, HomeSafety, 35-65 cm
  499 kr

  SafetyStoveguard Siri - Klassiskt spisskydd från HomeSafety

  Spisskydd från HomeSafety som passar bäst till spishällar men kan även användas till fristående spisar. Fungerar bra till elspisar, induktionshällar och även till gasspisar. Spisskyddet kan expanderas mellan 35-65 cm och är 12 cm högt. Det monteras med ett enkelt klicksystem utan att borra eller skruva och fixeras med en stark värmebeständig dubbelhäftande VHB tejp från 3M. Ingen standard finns för spisskydd idag men det här spisskyddet har klarat uppmätta krafter på 35kg utan att lossna.

  ...
 • Spärr ugnslucka SafetyLock Sally HomeSafety
  69 kr
  89 kr

  Spärr till ugnsluckan skyddar barnet mot brännskador

  SafetyLock Sally är en universal spärr till ugnsluckan som normalt finns på de flesta moderna spisar, men ibland kan de gå sönder eller om man har en äldre eller importerad spis kan de saknas. Detta är livsviktigt att investera i då det annars kan leda till svåra brännskador på barnet. SafetyLock Sally från HomeSafety levereras med en mycket starkt vidhäftande tejp från 3M som tål upp till 300 graders värme.

  ...
 • Knappskydd spis SafetyLock Ida, HomeSafety 4-pack
  129 kr

  Knappskydd skyddar barnet från att vrida på spisknapparna

  Att vrida på spisknapparna kan vara väldigt spännande för små barn och vill man inte ha ett spisskydd med klaff som täcker knapparna så är separata knappskydd en smart lösning. De är väldigt diskreta då de är helt transparenta och skyddar bra mot att barnet ska komma åt spisvreden vilket annars kan skapa allvarliga konsekvenser. De monteras enkelt genom att dra ut spisknappen och sedan sätta fast knappskyddet med hjälp av den dubbelhäftande tejpen som medföljer. Sedan sätter man tillbaka spisknappen igen. Viktigt bara att man rengör noggrannt med rengöringsmedel för kök innan man monterar knappskyddet!

  ...
 • Knappskydd spis REER
  379 kr

  Knappskydd för spisen som passar nästan alla typer av spisknappar

  Snyggt och diskret knappskydd för spisen från tyska REER som passar de allra flesta spisknappar och spisar. Det är tillverkat i helt transparent akrylplast med en stark magnet på varje sida som gör att det sitter fast ordentligt. Mganeterna är bekladda med silikon vilket förhindrar repor på spisen. Väldigt smart produkt för att små barn inte ska kunna komma åt att vrida på spisvreden vilket kan vara förenat med livsfara.

  ...
 • Multilås SafetyLock Ebba, HomeSafety
  89 kr

  Multilås SafetyLock Ebba är mycket flexibelt och barnsäkert

  Det barnsäkra Multilåset SafetyLock Ebba är ett flexibelt barnlås som kan användas till många olika ställen där man inte vill att barnet ska få tillgång. Låset fungerar dock bäst vid montering runt hörn på lådor och skåp och monteras enkelt med dubbelhäftande tejp. Multilåset är testat och godkänt enligt högsta EU-standard EN16948:2017 & REACH och har en två-stegs låsmekanism som är svår för barnet att öppna men enkelt för en vuxen. 

  ...
 • Multilås och Toalettlås Flatside Clippasafe, vit
  39 kr
  59 kr

  Flatside är ett Toalettlås eller Multilås till diskmaskin, kylskåp etc

  Toalettlåset för barn, Flatside från Clippasafe, är platt i ena änden och passar därför bra att använda som toalettlås så att små barn inte kan öppna toalettlocket men att du som vuxen fortfarande kan sitta på toaletten. Det kan även användas för att barnsäkra diskmaskinen eller i trånga utrymmen där andra multilås inte fungerar som exempelvis till kylskåp och frys.

  ...
 • Spisvakt Spisec Add On S BT WiFi
  4.295 kr

  Spisvakten Spisec Add On - Marknadens smartaste och mest sålda spisvakt

  Varje år inträffar det upp till 25.000 bostadsbränder i Sverige och den i särklass vanligaste orsaken är en bortglömd spis - inte ett stearinljus som många tror! En spisvakt är därför en väldigt bra produkt att införskaffa, framför allt under de ofta stressiga åren som småbarnsförälder. 

  ...
 • Ugnsskydd A-Safety, Transparent 40-60 cm
  295 kr

  Ugnsskydd skyddar barnet mot brännskador på ugnsluckan

  Ett ugnsskydd skyddar barnet mot att bränna sig på ugnsluckan som ibland kan bli väldigt varm. Ugnsskyddet kan användas både på fristående spisar och inbyggda spisar där ugnsluckan blir väldigt varm. Det sätts enkelt fast över glaset på ugnsluckan med värmebeständig dubbelhäftande tejp som sitter på aluminiumprofiler på sidorna. Ugnsskyddet är ställbart mellan 40-60 cm och det är lätt att ta bort och rengöra, kan även maskindiskas! Ugnsskyddet är gjort i värmebeständig plast och aluminium.

  ...