HomeSafety är Sveriges ledande barnsäkerhetsföretag!
  • Fri Frakt över 999kr
  • Leverans 1-3 dgr
  • Hemleverans
  • Öppet köp
  • Kunnig kundtjänst
  • Egen tillverkning
  • Eget lager i Göteborg
  • Säker E-handel
  • Förlossningsgaranti
Priser inkl. moms

HomeSafety är Sveriges ledande barnsäkerhetsföretag

Sverige beskrivs ofta som världens mest barnsäkra land. Beror det på att våra barn är så väluppfostrade, föräldrarna så närvarande eller för att vi är experter på att säkra upp våra hem? Troligtvis en kombination! De två förstnämnda kan vi inte hjälpa till med, men att barnsäkra ert hem är vi experter på.

Barn är söta men också väldigt påhittiga. Precis när man trodde att man tänkt på allt, så är olyckan där. Men många barn skadas i onödan, i situationer som skulle kunnat undvikas. HomeSafety startades med ett enda syfte, att hjälpa barnfamiljer att barnsäkra hemmet och få en lugnare och tryggare vardag. Barn vill och ska få utforska världen och genom ett hem anpassat för nyfikna barn så kan vuxna koppla av under tiden. När ord som ”akta”, ”nej” och ”ajabaja” inte räcker till utan snarare uppmuntrar till motsatsen så kan du i lugn och ro fortsätta med vardagsbestyren eller passa på att ta det lugnt i soffan.

Består er familj av älskade husdjur som även de ska få ta sin självklara plats i ert hem? Vi på HomeSafety har alla potentiella husfrids-marodörer i åtanke och därför fungerar många av våra produkter lika bra för att barnsäkra hemmet som att djursäkra sitt hem.

       

Det ultimata materialet för att sätta fast möbler och inredning

Villa, radhus, lägenhet eller slott – de har alla liknande faror som lurar för den nyfikna och klåfingriga. Spis, fönster, dörrar, lådor, elkontakter, balkong, vassa hörn och möbler som kan välta. Precis som du är varsam om ditt barn så har du säkert favoritmöbler och saker du är rädd om.

Nu behöver du inte ställa undan bröllopsgåvorna, släktklenoderna, favoritvasen eller högtalarna längre. Tack vare vårt egenutvecklade material Gripp-O kan du sätta fast och säkra blomkrukor, lampor, vaser, möbler, TV och högtalare med mera. Materialet har en mycket stark vidhäftning och lämnar inga märken på möbler eller ytor när man plockar bort det, plus att det kan återanvändas.

 

Barnen hittar farorna i hemmet, gör du?

Varje dag är en upptäcktsresa för de små och vi vet att det inte alltid är så lätt att vara förälder. Det är i princip omöjligt att ha koll på de små under dygnets alla timmar. Du vet att du borde barnsäkra hemmet men hur ska man som nybliven förälder ens veta vilka faror som lurar i hemmet?

Vår SafetyGuide hjälper dig att steg för steg, rum för rum, hitta farorna i hemmet. En del är uppenbara, andra har du inte ens tänkt på. Gör guiden och beställ hem de produkter just du behöver så levererar vi din specialanpassade SafetyBox. Då har du tagit första steget mot en lugnare och tryggare tillvaro.

Vill du hellre ta hjälp av våra experter när du ska barnsäkra hemmet? Då kan du boka en rådgivning så går vi igenom vad som bör göras i just ditt hem för att det ska bli en trygg och säker miljö för både barn och vuxna. Vill du även slippa montera allt själv? Inga problem, vi hjälper dig med det också.

 

Investera i det viktigaste du har

Att curla sitt barn har varit ett omdiskuterat begrepp de senaste åren, och visst kan det finnas för- och nackdelar med att vara en beskyddande förälder och sopa banan för sina barn. Men att barnsäkra hemmet är ett odiskutabelt sätt att bana väg för barnens framtid. Det handlar inte om att bädda in dina barn i bomull eller vara överbeskyddande, tvärtom. Genom att barnsäkra hemmet blir ditt hem en frizon, där vuxna inte behöver vara överbeskyddande och där barn kan busa fritt. Du kommer då undvika skador på barn, husdjur och inredning och den lilla engångsinvesteringen du gör för att barnsäkra hemmet kommer att löna sig väldigt snabbt.

 

Tala om för oss vad du tycker

Är det mot förmodan något du saknar i vårt sortiment? Ring eller maila oss, vi kan beställa hem alla produkter som finns på marknaden idag. Vi samarbetar med de största tillverkarna av barnsäkerhet i världen och har inga andra mellanhänder. 

Ge oss gärna feedback på hur vi ska förbättra HomeSafety och hjälp oss göra svenska hem ännu barnsäkrare!