Barnsäkra byrå och bokhylla med hjälp av vår SafetyGuide!
 • Fri Frakt över 999kr
 • Leverans 1-3 dgr
 • Hemleverans
 • Öppet köp
 • Kunnig kundtjänst
 • Egen tillverkning
 • Eget lager i Göteborg
 • Säker E-handel
 • Förlossningsgaranti
Priser inkl. moms

Barnsäkra byrå och bokhylla

Bokhyllor och byråer kan vara förrädiska och kan lätt tippa över barnet om barnet klättrar på dem. Vi brukar säga att alla bokhyllor och byråer ska barnsäkras som är mer höga än djupa! Det är väldigt bra att sätta lås på alla lådor och skåp, det minskar risken för att barnet kan klättra på möbeln eller hänga på den så att den välter. Dock behöver man ändå sätta fast den i väggen eftersom man aldrig riktigt kan förutse vad ett barn kan hitta på. 

Ta ett varv runt i hemmet och känn på alla möbler som kan tippa. Vi har både vårt egna tippskydd SafetyFoot John som är mycket enkel att montera på alla möbler av trä som går att vända upp och ner på eller åtminstone lägga ner så man kan skruva fast safetyFoot. Vill du hellre skruva fast möbeln så väljer du möbelankare Malte. Stora vitrinskåp och bokhyllor som man har svårt att välta upp och ner på rekommenderar vi istället att köpa vinkeljärn och skruva fast de i väggen. Det gäller även om möbeln står på en matta för då fungerar inte SafetyFoot. Båda dessa lösningar är mycket barnsäkra och möbeln riskerar heller inte att vippa så saker kan ramla ner på barnet. I vissa fall kan man även använda monteringsband men det blir oftast en sämre lösning.

 

 • Möbelvinkel SafetyBracket Jacob HomeSafety, 4-pack
  79 kr

  SafetyBracket Jacob är marknadens smartaste möbelvinkel

  En möbelvinkel ger en mycket barnsäker förankring av möbler och inredning. Möbelvinkel SafetyBracket Jacob  från HomeSafety är utvecklad av oss och har en extra stark konstruktion vilket gör att möbeln inte rör sig om barnet klättrar på den vilket är mycket viktigt om man har tunga saker på den som kan ramla ner på barnet. Den är även lite mer flexibel än andra möbelvinklar då den har många hål för både väggen och möbeln den ska fästas i. Det gör att den passar överallt och kan monteras på många olika sätt fast ändå med samma goda resultat, oavsett vilket material väggen är gjord av och hur möbeln ser ut!

  ...
 • Tippskydd Barnsäkra Byrå SafetyFoot John
  99 kr

  Tippskydd SafetyFoot John barnsäkrar din byrå eller bokhylla

  SafetyFoot John är främst utvecklad för att barnsäkra en byrå eller bokhylla, men kan även användas till andra saker i hemmet som är gjorda i trä. SafetyFoot John bygger på vårt egenutvecklade material "Gripp-O" och är mycket enkel att montera och gör ingen åverkan på synliga delar av möbeln eller ytan den fästs mot. Möbeln kan enkelt flyttas med verktyget SafetyRemover och sättas fast på ett annat ställe i hemmet. SafetyFoot fäster mot nästan alla hårda underlag, även ojämna. Mot obehandlat trä, stengolv och oljiga plastmattor kan fästförmågan bli sämre. Den fäster ej på mjuka underlag som exempelvis mattor.

  ...
 • Möbelankare SafetyStrap Malte, HomeSafety
  159 kr

  SafetyStrap Malte är ett testat och godkänt möbelankare

  SafetyStrap Malte är ett mycket stabilt, diskret och bra tippskydd som garanterar att dina möbler sitter fast ordentligt och inte kan välta över barnet. Tippskyddet förankras i väggen med skruv och i möbeln kan man antingen använda skruv eller dubbelhäftande tejp om man inte vill skruva. När du monterat SafetyStrap Malte kan du dra åt remmen så att möbeln sitter så tajt mot väggen som möjligt och inte riskerar att tippa framåt så eventuella föremål som står uppe på möbeln ramlar ner på golvet.

  ...
 • Tippskydd monteringsband HomeSafety 2-pack
  69 kr

  Barnsäkra tavlor och speglar samt andra möbler och inredning med ben/stolpar

  Vårt "Tippskydd Monteringsband" kan användas till att barnsäkra olika möbler och inredning som exempelvis stora tunga speglar och tavlor. Dessa kan vara farliga för barnet eftersom de lätt kan ramla ner över barnet om barnet trycker undertill.

  ...
 • SafetyRemover HomeSafety
  29 kr
  39 kr

  SafetyRemover tar enkelt bort barnsäkerhetsprodukter och tejprester

  SafetyRemover är verktyget för att ta bort alla barnsäkerhetsprodukter på ett enkelt och smidigt sätt utan att göra åverkan på vare sig inredning eller underlaget den sitter fast mot. Många av våra egenutvecklade produkter lämnar inga tejprester kvar på underlaget men vissa produkter kan göra det. Vi rekommenderar då att använda en hårtork och värma upp tepresterna och sedan skrapa med SafetyRemover så brukar man kunna få bort tejpen. I värsta fall kan man även använda något medel som lacknafta eller T-sprit men det är en sista utväg eftersom det i värsta fall kan förstöra underlaget.

  ...