Barnsäkra din TV - Hitta allt du behöver på HomeSafety.se!
 • Fri Frakt över 999kr
 • Leverans 1-3 dgr
 • Hemleverans
 • Öppet köp
 • Kunnig kundtjänst
 • Egen tillverkning
 • Eget lager i Göteborg
 • Säker E-handel
 • Förlossningsgaranti
Priser inkl. moms

Barnsäkra TV

Har du en platt-tv som står på en bänk? Då är det lätt hänt att barnet drar i ena änden av tv:n och får den över sig. Därför är det viktigt att barnsäkra din TV. Med vår egenutvecklade produkt SafetyFoot säkrar du enkelt upp den utan att göra några märken i varken väggar eller tv-möbel. Välj variant beroende på vilken fot din tv har, men tänk på att den inte passar till alla. För de som hellre vill skruva fast saker eller om ingen SafetyFoot passar rekommenderar vi SafetyStrap som skruvas fast i bakkant på tv:n (det finns i princip alltid färdiga skruvhål) samt i väggen (eller i tv-möbeln förutsatt att den inte kan tippa framåt) vilket gör din TV barnsäker.

 

 • Tippskydd Barnsäkra krukor blomkrukor SafetyFoot Hugo Large
  129 kr

  Tippskydd SafetyFoot Hugo XL barnsäkrar tunga golvkrukor, stora lampor etc.

  SafetyFoot Hugo XL är ett tippskydd och utvecklad för att barnsäkra all inredning i hemmet som är platt undertill, exempelvis blomkrukor, lampor, ljusstakar, krukor, skålar etc.
  SafetyFoot Hugo XL bygger på vårt egenutvecklade material "Gripp-O" och är mycket enkel att montera och gör ingen åverkan på synliga delar av möbeln eller ytan den fästs mot. SafetyFoot Hugo XL kan enkelt tas bort med verktyget SafetyRemover och sättas fast på ett annat ställe i hemmet. Safetyfoot Hugo XL fäster mot nästan alla hårda underlag, även ojämna. Mot obehandlat trä, stengolv och oljiga plastmattor kan fästförmågan bli sämre. Den fäster ej på mjuka underlag som exempelvis mattor.

  ...
 • Tippskydd Barnsäkra TV SafetyFoot Liam
  99 kr

  Tippskyddet SafetyFoot Liam barnsäkrar din TV

  SafetyFoot Liam är ett tippskydd som främst är utvecklad för att barnsäkra en TV, men kan även användas till att sätta fast annan inredning i hemmet. Ibland kan även en kombination av SafetyFoot Liam och SafetyFoot Hugo vara bästa lösningen. Foten bygger på vårt egenutvecklade material "Gripp-O" och är mycket enkel att montera och gör ingen åverkan på vare sig TV eller ytan den fästs mot.

  ...
 • Möbelankare SafetyStrap Alicia, HomeSafety
  139 kr

  Möbelankare SafetyStrap Alicia från HomeSafety barnsäkrar din TV

  SafetyStrap Alicia från HomeSafety är ett bra sätt att barnsäkra sin TV. Den består av två stycken remmar som skruvas fast i baksidan av TV:n och skruvas sedan in i bakkant på TV-bänken eller i väggen. Dra sedan åt remmarna ordentligt så de sitter stabilt.

  ...
 • Antitip-protection Tippskydd för TV, REER
  139 kr

  Barnsäkert tippskydd för din TV

  Antitip-Protection från REER är ett barnsäkert tippskydd som förankrar din TV i väggen. Vill du att TV:n ska kunna vridas kan du köpa två stycken så får du en flexiblare installation. Tippskyddet skruvas fast i väggen samt i TV:ns skruvhål på baksidan som alltid finns för att man ska kunna sätta upp TV:n på väggen. 

  ...
 • SafetyRemover HomeSafety
  29 kr
  39 kr

  SafetyRemover tar enkelt bort barnsäkerhetsprodukter och tejprester

  SafetyRemover är verktyget för att ta bort alla barnsäkerhetsprodukter på ett enkelt och smidigt sätt utan att göra åverkan på vare sig inredning eller underlaget den sitter fast mot. Många av våra egenutvecklade produkter lämnar inga tejprester kvar på underlaget men vissa produkter kan göra det. Vi rekommenderar då att använda en hårtork och värma upp tepresterna och sedan skrapa med SafetyRemover så brukar man kunna få bort tejpen. I värsta fall kan man även använda något medel som lacknafta eller T-sprit men det är en sista utväg eftersom det i värsta fall kan förstöra underlaget.

  ...