Barnsäkra dina dörrar - Hitta allt du behöver på Homesafety.se!
 • Fri Frakt över 999kr
 • Leverans 1-3 dgr
 • Hemleverans
 • Öppet köp
 • Kunnig kundtjänst
 • Egen tillverkning
 • Eget lager i Göteborg
 • Säker E-handel
 • Förlossningsgaranti
Priser inkl. moms

Barnsäkra dörrar

Dörrar är spännande att upptäcka för de små men se upp eftersom de innebär stor klämrisk. Många lekar slutar ofta med att något barn klämmer sig i en dörr, detta tenderar framför allt att ske när det är fler än ett barn i familjen. Vi rekommenderar att köpa klämskydd och/eller dörrstopp till samtliga innerdörrar i hemmet. Även skjutdörrar och tunga garderobsdörrar behöver säkras. En dörrstopp kan vara bra om dörren nästan alltid står öppen, annars rekommenderar vi klämskydd i både framkant och bakkant på dörren!

 

 • Typgodkänd Vajer SafetyWire Bianca HomeSafety
  129 kr

  Tippskydda spisen med typgodkänd vajer SafetyWire Bianca

  En Typgodkänd Vajer från HomeSafety kan exempelvis användas för att tippskydda spisen, barnsäkra balkongdörren, barnsäkra skjutdörrar eller till att barnsäkra inåtgående dubbelfönster där man inte vill eller kan använda vädringsbeslag. Produkten är testad och typgodkänd enligt 18 - 20§ 1994:847 BVL och uppfyller därmed alla dessa krav.

  ...
 • Dörrlås SafetyLock Celine HomeSafety, 2-pack
  199 kr

  Smart dörrlås som hindrar små barn från att öppna dörrar

  Dörrlåset SafetyDoorlock Celine är ett smart dörrlås som man enkelt kan montera på alla dörrar i bostaden där man inte vill att barnet ska gå in. Det låser ordentligt i både uppfällt och nedfällt läge vilket är mycket viktigt på ett sådant lås, eftersom risken annars är att man i värsta fall kan bli inlåst om barnet kan låsa dörrlåset själv. För att kunna öppna låset och således dörren behöver man trycka in de två knapparna på sidan och knappen i mitten. Sedan skjuter man ner låset så det låser i nedfällt läge och samma sak när man sedan ska fälla upp det igen.  

  ...
 • Dörrhållare SafetyDoorstop Ted HomeSafety, 2-pack
  129 kr

  Dörrhållare som kan låsa fast dörren från båda hållen

  Dörrhållaren SafetyDoorstop Ted från HomeSafety låser fast dörren i öppet läge. Dörren kan låsas fast i dörrhållaren från båda hållen vilket gör den unik. Den har även två flexibla gummibeklädda fötter som gör att dörrhållaren ger bra friktion mot golvet, vilket gör att den inte glider undan så lätt. Vill man stänga dörren är det enkelt att trampa till med foten så lossnar den. Dörrhållaren rekommenderas till dörrar som ofta öppnas och stängs eller som du vill kunna låsa fast i vilket läge du vill till skillnad från en dörrkil som du måste trycka fast dörren mot en vägg med.

  ...
 • Klämskydd SafetyClamp Lilly, HomeSafety
  89 kr

  Testat och godkänt klämskydd för framkant av dörren

  SafetyClamp Lilly är det bästa och stabilaste klämskyddet som finns på marknaden för framkant av dörren. Den skyddar barnet mot att klämma fingrarna i framkant på dörren och även mot att de låser in sig på rummet, eftersom dörren inte går att stänga när det sitter på. 

  ...
 • Klämskydd bakkant HomeSafety, transparent
  129 kr

  Smidigt och diskret klämskydd för bakkant på innerdörrar 

  Att montera klämskydd för bakkant av dörren (gångjärnssidan) är lika viktigt som att klämskydda framkant på dörren och motverkar att barnet klämmer fingrarna. Klämskyddet från HomeSafety är lätt att montera med dubbelhäftande tejp som medföljer och är mycket diskret mot de flesta dörrar eftersom den är transparent. 

  ...
 • Dörrkil SafetyWedge Nora, HomeSafety
  59 kr

  Dörrkil från HomeSafety som låser fast dörren ordentligt

  Dörrkil SafetyWedge Nora är klassikern som nästan alltid fungerar för att låsa fast dörren i öppet läge, tex vid vädring eller för att barnet inte ska kunna leka med dörren. Den är tillverkad i ett gummiliknande material som ger en hög friktion mot golvet och låser fast dörren ordentligt i öppet läge! Det är oftast den bästa lösningen när man vill låsa fast dörren mot väggen bakom dörren, annars kan det vara bättre att välja SafetyDoorstop Ted som kan låsa dörren vid vilket läge som helst.

  ...
 • Skjutdörrslås Sliding Doorlock BabyDan, vit
  69 kr

  Barnlås för skjutdörrar - Sliding Doorlock från välkända BabyDan

  Sliding Doorlock är ett smart skjutdörrslås från BabyDan som gör att barnet inte kan klämma sig eller leka med skjutdörrar. Låset tejpas fast med medföljande dubbelhäftande tejp på skjutdörren där barnet inte kan nå det. Låset öppnas enkelt av en vuxen person genom att trycka in vingarna så att skjutdörren kan glida förbi karmen. Låser sedan automatiskt när skjutdörren stängs.

  ...
 • Skydd dörrhandtag REER
  129 kr

  Skydd för dörrhandtag skyddar barnet mot vassa dörrhandtag

  Ett skydd för dörrhandtagen är en väl värd investering då det skyddar barnet mot att springa in i ett vasst dörrhandtag vilket kan orsaka otäcka skador, framför allt eftersom dörrhantaget sitter i ögonhöjd i en viss ålder. Det skyddar även väggar och eventuella möbler från skador av handtaget.

  ...