Barnsäkra dina Högtalare - Världsunika produkter på HomeSafety!
 • Fri Frakt över 999kr
 • Leverans 1-3 dgr
 • Hemleverans
 • Öppet köp
 • Kunnig kundtjänst
 • Egen tillverkning
 • Eget lager i Göteborg
 • Säker E-handel
 • Förlossningsgaranti
Priser inkl. moms

Barnsäkra Högtalare

Högtalare är en möbel som välter lätt och kan skada barnet svårt. Dessutom kan de vara dyra och ta skada av ett fall. Istället för att plocka undan era högtalare under småbarnsåren kan du säkra upp dem med vår egentillverkade produkt SafetyFoot Tim. I förpackningen ingår M6 och M8-skruv vilket ca 95% av alla högtalarmodeller har men för säkerhets skull kan du ta en titt i vår skruvguide och se om de skulle ha en annan skruvsort. I så fall kan du bara köpa till rätt skruv nedan.

 

 • Tippskydd Barnsäkra Högtalare SafetyFoot TIM
  179 kr

  Tippskyddet SafetyFoot Tim barnsäkrar dina högtalare

  SafetyFoot Tim är främst utvecklad för att barnsäkra högtalare, men kan även användas till andra saker i hemmet. Foten bygger på vårt egenutvecklade material "Gripp-O" och är mycket enkel att montera och gör ingen åverkan på vare sig högtalare eller ytan den fästs mot. Högtalaren kan enkelt flyttas med verktyget SafetyRemover och sättas fast på ett annat ställe i hemmet. SafetyFoot fäster mot nästan alla hårda underlag, även ojämna. Mot obehandlat trä, stengolv och oljiga plastmattor kan fästförmågan bli sämre. Den fäster ej på mjuka underlag som exempelvis mattor.

  ...
 • 6-kantskruv metall SafetyFoot Tim, 4-pack
  24 kr

  6-kantskruv i metall i olika storlekar

  6-kantskruv i metall passar till SafetyFoot Tim och är främst avsedd att använda till högtalare. Använd gärna vår skruvguide för att ta reda på vilken skruv du behöver till dina högtalare. Välj sedan typ av skruv i droplisten samt antal, säljes i 4-pack.

  ...
 • Tippskydd Barnsäkra krukor blomkrukor SafetyFoot Hugo Large
  129 kr

  Tippskydd SafetyFoot Hugo XL barnsäkrar tunga golvkrukor, stora lampor etc.

  SafetyFoot Hugo XL är ett tippskydd och utvecklad för att barnsäkra all inredning i hemmet som är platt undertill, exempelvis blomkrukor, lampor, ljusstakar, krukor, skålar etc.
  SafetyFoot Hugo XL bygger på vårt egenutvecklade material "Gripp-O" och är mycket enkel att montera och gör ingen åverkan på synliga delar av möbeln eller ytan den fästs mot. SafetyFoot Hugo XL kan enkelt tas bort med verktyget SafetyRemover och sättas fast på ett annat ställe i hemmet. Safetyfoot Hugo XL fäster mot nästan alla hårda underlag, även ojämna. Mot obehandlat trä, stengolv och oljiga plastmattor kan fästförmågan bli sämre. Den fäster ej på mjuka underlag som exempelvis mattor.

  ...
 • SafetyRemover HomeSafety
  29 kr
  39 kr

  SafetyRemover tar enkelt bort barnsäkerhetsprodukter och tejprester

  SafetyRemover är verktyget för att ta bort alla barnsäkerhetsprodukter på ett enkelt och smidigt sätt utan att göra åverkan på vare sig inredning eller underlaget den sitter fast mot. Många av våra egenutvecklade produkter lämnar inga tejprester kvar på underlaget men vissa produkter kan göra det. Vi rekommenderar då att använda en hårtork och värma upp tepresterna och sedan skrapa med SafetyRemover så brukar man kunna få bort tejpen. I värsta fall kan man även använda något medel som lacknafta eller T-sprit men det är en sista utväg eftersom det i värsta fall kan förstöra underlaget.

  ...