Barnsäkra vassa hörn och kanter med hjälp av vår SafetyGuide!
 • Fri Frakt över 999kr
 • Leverans 1-3 dgr
 • Hemleverans
 • Öppet köp
 • Kunnig kundtjänst
 • Egen tillverkning
 • Eget lager i Göteborg
 • Säker E-handel
 • Förlossningsgaranti
Priser inkl. moms

Barnsäkra hörn och kanter

Barn skadar sig lätt på vassa hörn och kanter, framför allt under den period då barnen är som mest aktiva. Hörnskydd och kantskydd bör man ha minst fram till barnet börjar skolan.

Tyvärr säljs det idag väldigt många hörnskydd som är direkt farliga för barn eftersom de är för små/runda/mjuka/sköra så barnet kan stoppa de i munnen och sätta i halsen. I vårt sortiment av hörnskydd hittar du bara hörnskydd som du kan lita på. Hörsnskydd gjorda i mjuk skumplast är mjukare för barnet och ibland snyggare samt att man kan komplettera med kantlister. Hårda hörnskydd sitter däremot bättre fast och är egentligen de bästa hörnskydden i vår mening.

Kantskydd behövs generellt sett inte på alla kanter men det är bra att sätta kantskydd på de vassa kanter som är väldigt exponerade som exempelvis ett soffbord.

Gå igenom hemmet och se vilka möbler och inredningsdetaljer som kan behöva hörnskydd och kantskydd och välj några nedan som passar just ert behov och er stil. De finns i flera olika färger, former och material.

När det gäller vassa beslag på lådor i exempelvis köket rekommenderar vi istället att skruva bort dessa och köpa produkten "SafetyKnob" som är den perfekta lådknoppen i ett barnsäkert hem!

 

 • Hörnskydd SafetyCornerguard Matteo HomeSafety
  15 kr

  Mjuka hörnskydd som kan kompletteras med kantskydd

  SafetyCornerguard Matteo är ett hörnskydd från Homesafety i extra mjuk skumplast som håller en hög kvalitet och som även kan kompletteras med kantskydd i samma färg. Det här hörnskyddet är bitresistent vilket innebär att barnet kan bita på det utan att det riskerar att lossna små delar från det som barnet kan sätta i halsen. Observera att det inte är bitresistent för husdjur som hundar och katter!

  ...
 • Hörnskydd SafetyCornerguard Matteo XL, HomeSafety
  17 kr

  Extra tjocka Hörnskydd som kan kompletteras med kantskydd

  SafetyCornerguard Matteo är ett extra tjockt hörnskydd från HomeSafety i mjuk skumplast som även kan kompletteras med kantskydd i samma färg. Hörnskyddet skyddar ännu bättre mot stötar än hörnskydd medium i samma material. Det här hörnskyddet är bitresistent vilket innebär att barnet kan bita på det utan att det riskerar att lossna små delar från det som barnet kan sätta i halsen. Observera att det inte är bitresistent för husdjur som hundar och katter!

  ...
 • Hörnskydd SafetyCornerguard Matteo U-shape, HomeSafety
  17 kr

  U-format hörnskydd som kan kompletteras med kantskydd

  SafetyCornerguard Matteo är ett U-format Hörnskydd från HomeSafety som är tillverkat i extra mjuk skumplast och som även kan kompletteras med kantskydd i samma färg. Det här hörnskyddet är bitresistent vilket innebär att barnet kan bita på det utan att det riskerar att lossna små delar från det som barnet kan sätta i halsen. Observera att det inte är bitresistent för husdjur som hundar och katter!

  ...
 • Kantskydd SafetyEdgeguard Matteo HomeSafety
  139 kr
  179 kr

  Snyggt och diskret kantskydd som kan kompletteras med hörnskydd

  SafetyEdgeguard Matteo är ett medelstort kantskydd från HomeSafety i extra mjuk skumplast som håller en hög kvalitet och som även kan kompletteras med hörnskydd av samma sort. Det här kantskyddet är bitresistent vilket innebär att barnet kan bita på det utan att det riskerar att lossna små delar från det som barnet kan sätta i halsen. Observera att det inte är bitresistent för husdjur som hundar och katter! Kantskyddet är ca 2 meter och inkluderar medföljande tejp. 

  ...
 • Kantskydd SafetyEdgeguard Matteo XL, HomeSafety
  149 kr
  199 kr

  Extra tjockt Kantskydd från HomeSafety som kan kompletteras med hörnskydd

  SafetyEdgeguard Matteo är ett kantskydd från HomeSafety i extra mjuk skumplast som håller en hög kvalitet och som även kan kompletteras med hörnskydd av samma sort. Ett extra tjockt kantskydd skyddar ännu bättre mot vassa kanter. Det här kantskyddet är bitresistent vilket innebär att barnet kan bita på det utan att det riskerar att lossna små delar från det som barnet kan sätta i halsen. Observera att det inte är bitresistent för husdjur som hundar och katter! Kantskyddet är ca 2 meter och inkluderar medföljande tejp. 

  ...
 • Kantskydd SafetyEdgeguard Matteo U-shape, HomeSafety
  149 kr
  199 kr

  U-format kantskydd som kan kompletteras med u-formade hörnskydd

  SafetyEdgeguard Matteo är ett U-format Kantskydd från HomeSafety för smala bordsskivor som täcker både över- och undersidan. Kantskyddet är tillverkat i extra mjuk skumplast som håller en hög kvalitet och som även kan kompletteras med hörnskydd av samma sort. Det här kantskyddet är bitresistent vilket innebär att barnet kan bita på det utan att det riskerar att lossna små delar från det som barnet kan sätta i halsen. Observera att det inte är bitresistent för husdjur som hundar och katter!

  ...
 • Kantskydd SafetyEdgeguard Isak, HomeSafety
  159 kr

  Transparent kantskydd till glasbord som är testat och godkänt

  Kanstskyddet SafetyEdgeguard Isak är ett transparent, genomskinligt, kantskydd som är främst utvecklat för glasbord. Kantskyddet är väldigt tunnt och smalt men skyddar ändå bra från hårda stötar. Det gör även att det blir snyggt och diskret när det väl sitter på plats. 

  ...
 • Hörnskydd SafetyCornerguard Alex, HomeSafety
  17 kr

  Unikt hörnskydd för glasbord som tillverkas i Tyskland

  Hörnskydd SafetyCornerguard Alex är ett transparent hörnskydd som håller en mycket hög kvalitet och skyddar barnet mot skador på vassa bordshörn. Hörnskyddet är tillverkat i genomskinlig plast där man sedan applicerat ett skyddande lager av silikon som tar upp stötar mycket bra. Plasten gör att tejpen fäster bättre och det motverkar även att barnet kan böja hörnskyddet och stoppa in det i munnen vilket i värsta fall kan orsaka kvävning. Hörnskyddet är främst utvecklat för glasbord men passar bra på nästan alla möbler, oavsett färg.

  ...
 • Hörnskydd SafetyCornerguard Filip, HomeSafety
  19 kr

  SafetyCornerguard Filip - Snyggt och neutralt Hörnskydd

  Hörnskydd SafetyCornerguard Filip är ett snyggt och stilrent hörnskydd som skyddar bra mot vassa hörn. Det har en undersida i hårdplast och en stötdämpande kudde på ovansidan som skyddar bra. Hörnskyddet är 4,5 cm i diameter och därför är det heller ingen risk att barnet kan sätta det i halsen om det skulle lossna från bordsskivan.

  ...
 • Hörnskydd SafetyCornerguard Viktor, HomeSafety
  18 kr

  Hörnskydd SafetyCornerguard Viktor - Stilrent hörnskydd med hög kvalitet 

  Hörnskydd SafetyCornerguard Viktor håller en mycket hög kvalitet och skyddar barnet bra mot skador på vassa bordshörn. De är dessutom snygga, tillverkas i högkvalitativa material och innehåller inga giftiga ämnen. Hörnskydd SafetyCornerguard Viktor är hårda på undersidan som klistras mot hörnet men har ett mjukt stötdämpande material på ovansidan som skyddar barnet extra bra mot stötar. Storleken på hörnskyddet gör att det inte finns någon risk att barnet kan sätta det i halsen om det mot förmodan skulle lossna.

  ...
 • 3M dubbelhäftande tejp, transparent 14x8 cm
  15 kr

  Sätt fast dina barnsäkerhetsprodukter med 3M dubbelhäftande tejp 

  Tejpen används till våra barnsäkerhetsprodukter där tejp inte är inkluderat som exempelvis hörnskydd. Det kan även vara bra att ha lite extra om någonting skulle lossna. 3M dubbelhäftande tejp är en enkel, genomskinlig allroundtejp som fäster mot nästan alla ytor. Den har mycket hög och snabb vidhäftning, lämnar inga märken efter sig och är utvald och testad för att barnsäkra hemmet. Arket är 14x8 cm och räcker till motsvarande ca 10 hörnskydd.

  ...
 • 3M dubbelhäftande akryltejp, grå 14x8 cm
  19 kr

  Sätt fast barnsäkerhetsprodukter med 3M dubbelhäftande akryltejp 

  3M dubbelhäftande akrylfoamtejp är en lite tjockare allroundtejp som fäster mot nästan alla ytor. Tejpen används till våra hörnskydd eller som extra reservtejp om något lossnar. Den har mycket hög och snabb vidhäftning, lämnar inga märken efter sig och är utvald och testad för att barnsäkra hemmet. Tejpen tål även värme upp till 230 grader så den kan exempelvis klistras på element eller användas till våra spisskydd!

  ...
 • HomeSafety Gripp-O, 12x8 cm
  19 kr
  29 kr

  Använd din fantasi och barnsäkra ditt hem med Gripp-O 

  Gripp-O är vårt egenutvecklade material som har en mycket stark vidhäftning mot de flesta ytor men som till skillnad mot tejp går att återanvända, om och om igen samt att det inte lämnar några märken efter sig! Gripp-O kan du använda för att sätta fast saker i ditt hem så att barn eller husdjur inte ska välda de. Gripp-O är inte till för att sätta fast saker på väggar och tak utan fungerar endast som en fot som gör att du kan sätta fast saker. 

  ...
 • SafetyRemover HomeSafety
  29 kr
  39 kr

  SafetyRemover tar enkelt bort barnsäkerhetsprodukter och tejprester

  SafetyRemover är verktyget för att ta bort alla barnsäkerhetsprodukter på ett enkelt och smidigt sätt utan att göra åverkan på vare sig inredning eller underlaget den sitter fast mot. Många av våra egenutvecklade produkter lämnar inga tejprester kvar på underlaget men vissa produkter kan göra det. Vi rekommenderar då att använda en hårtork och värma upp tepresterna och sedan skrapa med SafetyRemover så brukar man kunna få bort tejpen. I värsta fall kan man även använda något medel som lacknafta eller T-sprit men det är en sista utväg eftersom det i värsta fall kan förstöra underlaget.

  ...