Låt oss göra jobbet när du ska barnsäkra din bostad | HomeSafety
  • Fri Frakt över 999kr
  • Leverans 1-3 dgr
  • Hemleverans
  • Öppet köp
  • Kunnig kundtjänst
  • Egen tillverkning
  • Eget lager i Göteborg
  • Säker E-handel
  • Förlossningsgaranti
Priser inkl. moms

Tjänster för att barnsäkra bostaden

I vår webbshop har vi ett stort utbud av barnsäkerhetsprodukter och vår SafetyGuide hjälper dig att hitta vilka produkter du behöver för att barnsäkra din bostad. Utöver detta erbjuder HomeSafety, som enda företag i Norden, professionella tjänster där vi personligen hjälper småbarnsföräldrar att barnsäkra sitt hem. Vi erbjuder i huvudsak två olika typer av tjänster, rådgivning och installation.

 

Rådgivning

Vi gör ett hembesök eller har en genomgång via videolänk för att tillsammans gå igenom och diskutera vad som behöver barnsäkras i just ditt hem. I samband med genomgången fyller vi även en varukorg i vår webbshop med lämpliga produkter som du sedan själv i lugn och ro kan gå igenom och eventuellt förändra innan du genomför ditt köp. Vi erbjuder fasta priser på rådgivning oavsett tidsåtgång, du väljer bara vilken storlek och typ av boende du har samt om du vill ha rådgivning via videolänk eller om du föredrar att vi kommer hem till dig. När du genomfört ditt köp av rådgivningsmöte kommer vi att kontakta dig via mail och föreslå en tid för att genomföra mötet. Observera att rådgivning via videolänk för att barnsäkra hemmet kräver en mobil enhet som har kamera (Vi brukar använda Facetime eller Whats app). Vid rådgivning på plats i ditt hem tillkommer milersättning med 59 kr/mil, tur och retur, med utgångspunkt från vårt kontor i Sundbyberg.

 

Installation

När du har fått din leverans med produkter så kan du antingen montera allt själv eller anlita en av våra experter för en professionell installation. Vi kan även hjälpa till att montera ihop IKEA-möbler, sätta upp hyllor och speglar, sätta upp platt-TV på väggen, fixa skåpdörrar som inte fungerar, smörja fönster och dörrar etc. Vi löser helt enkelt det mesta av enklare karaktär i din bostad! Arbetskostnaden för detta är 595 kr/timme och milersättning tillkommer med 59 kr/mil med utgångspunkt från vårt kontor i Stockholm (Sundbyberg). 

Har du frågor eller om du är ett företag eller organisation kan du kontakta oss direkt på 08-410 115 30 eller skicka ett mail till kundtjanst@homesafety.se 

OBS: Vi monterar endast barnsäkerhetsprodukter som är köpta av HomeSafety!

 

Våra kunder säger

"Vi anlitade HomeSafety för att barnsäkra vårt radhus i Bromma och vi fick en väldigt professionell och seriös upplevelse av både rådgivningen och installationen av alla produkter. De löste även några saker som egentligen låg utanför deras arbetsuppgifter! Vi kan varmt rekommendera HomeSafety"

/John och Anna, Bromma

 

 

"Kan varmt rekommendera HomeSafety. Otroligt bra bemötande, proffsigt med kunden i fokus! Diskreta barnsäkra lösningar och snabb montering. Vi är helnöjda!"

/Jacob och Andrea, Stockholm

 

 

"Jag har beställt flera produkter av Home Safety för att barnsäkra vår lägenhet. De har bra produkter, kunskap och erfarenhet av produkterna samt superbra service och kundtjänst. Produkterna levererades dessutom snabbt. Jag kan rekommendera Home safety om du söker produkter för att barnsäkra ditt hem"

/Maryam Habibollahzadeh, Göteborg

 

 

Välj typ av boende samt antal kvadratmeter nedan för fast pris på rådgivning: