Barnsäkra Lådor och Skåp med vår SafetyGuide | HomeSafety
 • Fri Frakt över 999kr
 • Leverans 1-3 dgr
 • Hemleverans
 • Öppet köp
 • Kunnig kundtjänst
 • Egen tillverkning
 • Eget lager i Göteborg
 • Säker E-handel
 • Förlossningsgaranti
Priser inkl. moms

Barnsäkra lådor och skåp

Barnsäkra lådor och skåp med barnsäkra lås som är testade och godkända enligt senaste EU-standard och REACH regelverk för kemikalier. 

Lådor och skåp är väldigt spännande för små nyfikna barn, men kan innehålla saker som både kan vara olämpliga och direkt farliga. Det är även bekvämt som förälder att slippa städa upp efter att barnet gått på upptäktsfärd i exempelvis garderoben. Räkna antal lådor i köket och kolla även byråer, skåp, medicinskåp och garderober i övriga rum. Lådorna kan även behöva nya beslag som skyddar barnet från att dra i eller klättra på lådan. Välj då vår egenutvecklade produkt SafetyKnob som är den perfekta lådknoppen i ett barnsäkert hem!

 

 • Lådspärr SafetyLock Tilde HomeSafety
  89 kr

  Lådspärrar för barn som är testade och godkända enligt EU-standard

  SafetyLock Tilde är världens första testade och godkända barnsäkra lådspärr enligt den nya EU-standarden EN16948:2017 & REACH.

  ...
 • Barnlås Magnetlås REER
  129 kr
  199 kr

  Starkt Magnetlås för barn som är testat och godkänt enligt standard

  SafetyLock Leah är ett starkt Magnetlås för barn som är testat och godkänt enligt den senaste EU-standarden EN16948:2017 & REACH regelverk för kemikalier - något som inget annat magnetlås för barn är. 

  ...
 • Lådspärr SafetyLock Julia HomeSafety, 4-pack
  59 kr
  79 kr

  Lådspärr SafetyLock Julia är budgetalternativet för att barnsäkra kökslådor

  Lådspärr SafetyLock Julia är en klassisk lådspärr som har används under fler decenium för att göra kökslådor barnsäkra. Denna lådspärr uppfyller nu inte de senaste kraven på standard och därför rekommenderar vi att bara använda den till kökslådor och små skåp som inte innehåller något som kan vara direkt farligt för barnet! Till alla lådor och små skåp som innehåller farliga saker för små barn ska man använda en lådspärr som uppfyller den senaste standarden och det gör SafetyLock Tilde.

  ...
 • Barnspärr Lådspärr BabyDan ON/OFF
  99 kr
  115 kr

  Barnsäkra dina kökslådor med lådspärrar

  Lådspärrar skyddar barnet mot att dra ut lådor och få tag på olämpliga och farliga föremål. I köket har man ofta vassa saker som exempelvis knivar men det kan även finnas giftiga saker som maskindiskmedel och rengöringsmedel. Att barnsäkra lådorna med lådspärrar ger även småbarnsföräldrar lugn och ro vid exempelvis matlagning då nyfikna barn gärna vill vara med.

  ...
 • Runda klisterlappar 20 mm, 50-pack
  25 kr
  49 kr

  Runda klisterlappar 20 mm i svart, vit, ljusbrun och mörkbrun

  Runda klisterlappar kan användas till många olika saker men i vårt fall används de för att dölja skruvhålen efter att man skruvat bort beslagen från lådorna vid montering av SafetyKnob. De runda klisterlapparna är 20 mm stora och finns i fyra olika färger, svart, vit, kastanj och sandfärgad. Säljes i 50-pack.

  ...
 • Multilås SafetyLock Ebba, HomeSafety
  89 kr

  Multilås SafetyLock Ebba är mycket flexibelt och barnsäkert

  Det barnsäkra Multilåset SafetyLock Ebba är ett flexibelt barnlås som kan användas till många olika ställen där man inte vill att barnet ska få tillgång. Låset fungerar dock bäst vid montering runt hörn på lådor och skåp och monteras enkelt med dubbelhäftande tejp. Multilåset är testat och godkänt enligt högsta EU-standard EN16948:2017 & REACH och har en två-stegs låsmekanism som är svår för barnet att öppna men enkelt för en vuxen. 

  ...
 • Vinkellås SafetyLock Filippa, HomeSafety
  59 kr

  Vinkellås till byrålådor som uppfyller senaste standarden

  SafetyLock Filippa är det första barnsäkra Vinkellåset som uppfyller den senaste standarden EN16948:2017 & REACH. Det innebär att du kan vara helt trygg med att barnet inte kan öppna låset. 

  ...
 • Dubbeldörrslås SafetyLock Stella, HomeSafety
  89 kr

  Världsunikt dubbeldörrslås som är godkänt enligt senaste standard

  Dubbeldörrslåset SafetyLock Stella är ett helt världsunikt lås för dubbeldörrar som uppfyller den senaste EU-standarden EN 16948:2017 & REACH. Det innebär att du kan känna dig helt trygg med att ditt barn inte kan komma in där du använder låset.

  ...
 • Dubbeldörrslås Hasp HomeSafety, vit
  49 kr

  Smidigt barnlås från HomeSafety med dold knapp

  Enkelt och smidigt skåplås från HomeSafety som är mest avsett för mindre skåp med dubbeldörrar, exempelvis till ett terrarie eller ett litet skåp i TV-bänken där inget annat passar. Låset öppnas med hjälp av en knapp undertill medan barnet tror att låset öppnas med hjälp av den stora knappen på framsidan.

  ...
 • Kardborrlås SafetyLock Sarah HomeSafety, 4-pack
  99 kr

  Ett kardborrlås passar på många olika ställen i hemmet

  Ett kardborrlås kan användas till många olika ställen där man inte vill att barnet ska få tillgång, tex sophinkar, små skåp, luftfuktare, öppna spisar, luftrenare etc. Låset fästs med dubbelhäftande tejp som medföljer och har en mycket stark kardborre som små barn inte kan öppna. 

  ...
 • Lådstopp SafetyStop HomeSafety, 4-pack
  49 kr

  Lådstopp skyddar barnet mot att få en tung låda över sig

  Alla nyare kök har inbyggda stopp på lådorna men i äldre kök kan det saknas. I de fall det saknas lådstopp behöver det monteras för att undvika att barnet får en tung låda över sig. Detta behövs även om man har en lådspärr då lådan kan stå öppen när man lagar mat. Monteras enkelt i bakkant på lådan och är ej synlig.

  ...
 • HomeSafety Gripp-O, 12x8 cm
  19 kr
  29 kr

  Använd din fantasi och barnsäkra ditt hem med Gripp-O 

  Gripp-O är vårt egenutvecklade material som har en mycket stark vidhäftning mot de flesta ytor men som till skillnad mot tejp går att återanvända, om och om igen samt att det inte lämnar några märken efter sig! Gripp-O kan du använda för att sätta fast saker i ditt hem så att barn eller husdjur inte ska välda de. Gripp-O är inte till för att sätta fast saker på väggar och tak utan fungerar endast som en fot som gör att du kan sätta fast saker. 

  ...
 • 3M dubbelhäftande akryltejp, grå 14x8 cm
  19 kr

  Sätt fast barnsäkerhetsprodukter med 3M dubbelhäftande akryltejp 

  3M dubbelhäftande akrylfoamtejp är en lite tjockare allroundtejp som fäster mot nästan alla ytor. Tejpen används till våra hörnskydd eller som extra reservtejp om något lossnar. Den har mycket hög och snabb vidhäftning, lämnar inga märken efter sig och är utvald och testad för att barnsäkra hemmet. Tejpen tål även värme upp till 230 grader så den kan exempelvis klistras på element eller användas till våra spisskydd!

  ...
 • 3M dubbelhäftande tejp, transparent 14x8 cm
  15 kr

  Sätt fast dina barnsäkerhetsprodukter med 3M dubbelhäftande tejp 

  Tejpen används till våra barnsäkerhetsprodukter där tejp inte är inkluderat som exempelvis hörnskydd. Det kan även vara bra att ha lite extra om någonting skulle lossna. 3M dubbelhäftande tejp är en enkel, genomskinlig allroundtejp som fäster mot nästan alla ytor. Den har mycket hög och snabb vidhäftning, lämnar inga märken efter sig och är utvald och testad för att barnsäkra hemmet. Arket är 14x8 cm och räcker till motsvarande ca 10 hörnskydd.

  ...
 • SafetyRemover HomeSafety
  29 kr
  39 kr

  SafetyRemover tar enkelt bort barnsäkerhetsprodukter och tejprester

  SafetyRemover är verktyget för att ta bort alla barnsäkerhetsprodukter på ett enkelt och smidigt sätt utan att göra åverkan på vare sig inredning eller underlaget den sitter fast mot. Många av våra egenutvecklade produkter lämnar inga tejprester kvar på underlaget men vissa produkter kan göra det. Vi rekommenderar då att använda en hårtork och värma upp tepresterna och sedan skrapa med SafetyRemover så brukar man kunna få bort tejpen. I värsta fall kan man även använda något medel som lacknafta eller T-sprit men det är en sista utväg eftersom det i värsta fall kan förstöra underlaget.

  ...